V-Tac opladelig 3i1 bordlampe
Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini

V-Tac V-Tac

12061-0

New product

V-Tac opladelig 3i1 bordlampe - Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini v-tac Udvid

Sort genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via knap på foden af lampen. Tryk kort for at skifte lyskulør/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

3i1-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.

Flere detaljer

DKK 300,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac opladelig 3i1 bordlampe, Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini

Denne V-Tac opladelige 3i1 bordlampe er perfekt til at skabe den rette stemning og belysning i ethvert rum. Med sit elegante sorte design passer denne bordlampe ind i enhver indretning.

Produktet har en imponerende effekt på 3W, der sikrer et klart og kraftfuldt lys. Med en lysstyrke på 130 lumens og en bred spredning på 120 grader sikrer denne bordlampe en jævn fordeling af lyset. Dette gør det muligt at belyse hele rummet på en ensartet måde uden blænding eller mørke områder.

En af de praktiske funktioner ved denne bordlampe er dens dæmpningsfunktion. Ved at berøre lampens overflade kan du nemt justere lysstyrken efter behov. Dette giver dig mulighed for at skabe en varm og hyggelig atmosfære eller et klart og fokuseret arbejdslys.

Med dimensionerne 295 x Ø105 mm er denne bordlampe kompakt og nem at placere på ethvert bord, reol eller natbord. Den kan nemt flyttes rundt efter behov og passer ind i selv de mindste rum.

Det er vigtigt at bemærke, at denne bordlampe har IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges indendørs og på steder, hvor den ikke udsættes for fugt eller vand.

Lyset
Kulør3 i 1
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke130 lumens
Spredning120 grader
Dimensioner
Højde295 mm.
Diameter105 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3W
SpændingsintervalDC:5V, 1A
Andet info
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.