V-Tac 100W LED gadelampe
Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 110lm/w

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 100W LED gadelampe - Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 110lm/w samsung Udvid

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorveje.

Komplet med adapter til lygtepæl eller vægmontering.
Det er muligt at justere vinkelen på gadelampen, via den indbygge adaptor.

Leverer hele 110 lumen pr. watt.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 935,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Denne V-Tac 100W LED gadelampe er udstyret med en kraftfuld Samsung LED chip, der giver en imponerende effekt på 100W. Med en lysstyrke på 11000 lumens og en bred spredning på 100 grader, sikrer denne gadelampe en jævn og ensartet fordeling af lys. Med en høj effektivitet på 110lm/w kan du være sikker på at få mest muligt ud af din belysning.

Denne gadelampe er designet til udendørs brug og har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan tåle vandstænk og regn. Den er ideel til at lyse op langs veje, parkeringspladser, parker og andre udendørs områder. Gadelampen har en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge.

Kulør på lyset:

Denne gadelampe er tilgængelig i en neutral hvid kulør med en farvetemperatur på 4000K. Neutral hvid belysning giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lysfarven har ingen blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner vil fremstå helt naturlige.

Dimensioner:

Denne gadelampe har dimensionerne 179 x 567 x 99 mm og passer til en hulstørrelse på 60 mm. Dens kompakte størrelse og lette vægt gør den nem at installere på forskellige udendørs steder.

Med en Samsung LED chip, kan du være sikker på, at denne gadelampe leverer pålidelig belysning i mange år. Producenten tilbyder en 5 års garanti for at sikre kvaliteten af produktet.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 11000 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 567 mm.
Bredde 179 mm.
Dybde 99 mm.
Hulstørrelse 60 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spændingsinterval AC:120-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.