V-Tac firkantet havelampe
Sort, 50 cm, IP54, GU10 Fatning, uden lyskilde, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac firkantet havelampe - Sort, 50 cm, IP54, GU10 Fatning, uden lyskilde, 230V v-tac Udvid

  • Sort

DKK 341,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne sorte V-Tac firkantede havelampe er et stilfuldt og funktionelt valg til at oplyse din have eller indkørsel. Lampen måler 50 cm i højden og er udstyret med en GU10 fatning, hvor du kan tilføje en lyskilde efter eget valg. Bemærk, at lyskilde ikke er inkluderet i pakken.

Med en maksimal effekt på 35W er denne havelampe perfekt til at skabe en behagelig atmosfære og give tilstrækkelig belysning til at bevæge dig rundt i haven om aftenen. Lampen tilsluttes til en standard 230V forsyning og kan bruges sammen med lyskilder, der er kompatible med GU10 fatningen.

Produktet leveres med en imponerende 3 års producentgaranti, der sikrer dig, at lampen er af høj kvalitet og skabt til at vare. Lampens dimensioner er 80 x 500 x 80 mm, hvilket giver den et slankt og elegant udseende, der passer godt ind i ethvert udendørsrum.

En vigtig funktion ved denne havelampe er dens IP54 klassificering. Dette betyder, at lampen er beskyttet mod indtrængen af støv og tåler fugtig luft samt vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til udendørsbrug, hvor den kan modstå vejrpåvirkninger og være holdbar over tid.

Opgrader belysningen i din have med denne V-Tac firkantede havelampe, der kombinerer stil, funktionalitet og holdbarhed. Tilføj din foretrukne GU10 lyskilde og nyd godt af dens behagelige lys og stilfulde design.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 500 mm.
Bredde 80 mm.
Dybde 80 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug Max 35W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.