V-Tac RGB LED sten
Genopladelig, med fjernbetjening, 33x25x17 cm

V-Tac V-Tac

11686-0

New product

Tilbud V-Tac RGB LED sten - Genopladelig, med fjernbetjening, 33x25x17 cm v-tac Udvid

Super smart LED sten.
Den er genopladelig og der kan skiftes farve ved brug af den medfølgende fjernbetjening.

Kan køre konstant med strøm tilsluttet eller 6-8 timer på en opladning. Fuld opladning tager 6 timer.
Det er muligt at dæmpe lysstyrken ved hjælp af fjernbetjeningen. 
Den er lavet af hårdfør plast og er perfekt til haven eller terrassen.

Læs mere..

Tilbuddet udløber snart:

DKK 209,00

inkl. moms

DKK 295,00 inkl. moms

-DKK 86,00

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Den V-Tac RGB LED sten er en imponerende og unik dekorationspære, som tilføjer en fantastisk lysoplevelse til ethvert rum eller udendørsareal. Den er genopladelig og leveres med en praktisk fjernbetjening, der giver mulighed for nem styring af farver og lysstyrke.

Med en lysstyrke på 18 lumens og mulighed for at dæmpe lyset, kan du skabe den helt rigtige atmosfære og stemning. Denne dekorationspære bruger 1W LED-teknologi, som ikke kun er energieffektivt, men også sikrer en lang levetid på op til 50.000 timer. Desuden har den minimalt fald i lysstyrken over tid, hvilket garanterer en ensartet og pålidelig belysning i mange år fremover.

Ved at anvende LED af den højeste kvalitet sikrer V-Tac en sikker og langvarig drift af produktet. Den professionelle og driftssikre driver samt effektiv køling bidrager også til at forlænge levetiden på hele produktet. Dette giver dig ro i sindet og sikrer, at du får mest muligt ud af din investering.

Med dimensioner på 250 x 320 x 170 mm passer denne LED sten perfekt ind i ethvert indretningskoncept eller udendørsområde. Den er IP67 vandtæt, hvilket betyder, at den kan modstå vand og andre elementer uden problemer. Dog skal det bemærkes, at den ikke kan ligge under vand i længere tid.

Den V-Tac RGB LED sten er den perfekte løsning til at skabe en unik og stemningsfuld belysning i dit hjem, have eller terrasse. Den er nem at installere og bruge, og dens holdbarhed og energieffektivitet gør den til et ideelt valg for både private og kommercielle miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør RGB
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 18 lumens
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 320 mm.
Bredde 250 mm.
Dybde 170 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spændingsinterval AC:100-240V, 50Hz
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.