V-Tac solcelle havelampe
Sort, COB LED, med spyd, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac solcelle havelampe - Sort, COB LED, med spyd, IP65 v-tac Udvid

Solcelle havelampe fra V-Tac med COB LED.

Giver en flot spot effekt.

Lader automatisk op i løbet af dagen i sommerhalvåret.

Kan lyse op til 6 timer på en fuld opladning.

Nem at sætte op, helt uden ledninger.

Tænder automatisk når mørket falder på.



Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 151,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac solcelle havelampe, Sort, COB LED, med spyd, IP65

Denne solcelle havelampe fra V-Tac er et fantastisk tilbehør, der kan skabe en smuk belysning i din have eller udendørsområde. Lampen er elegant designet og har en sort finish, der passer godt ind i enhver udendørs indretning. Med dens COB LED teknologi sikres en høj lysstyrke på hele 40 lumens, hvilket gør den ideel til at belyse mindre områder såsom blomsterbede eller gangstier.

En standout-funktion ved denne lampe er dens høj lyskvalitet, som angives med en RA-værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at lyset, der produceres af lampen, er naturligt og kan præsentere alle farver på en flot og autentisk måde. Med denne lyskvalitet kan lampen opfylde behovene hos de fleste mennesker.

Du kan vælge mellem to forskellige kulører for lyset: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid lyskulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde din udendørs omgivelser. Neutral hvid lyskulør giver derimod et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule farvetoner, hvilket sikrer, at belyste genstande fremstår helt naturlige.

Lampen har følgende dimensioner: 140 x 280 x 150 mm. Med dens IP65 vurdering er lampen velegnet til udendørs brug og kan tåle vandstænk og regn uden problemer. Du behøver derfor ikke bekymre dig om vejret, da lampen er bygget til at modstå det.

Denne solcelle havelampe kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe yderligere pærer for at få den til at fungere. Lampen er simpel at installere med dens medfølgende spyd, der giver dig mulighed for at placere den præcis, hvor du ønsker det.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 40 lumens
RA >= 80
Dimensioner
Højde 280 mm.
Bredde 140 mm.
Dybde 150 mm.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.