V-Tac 10W LED havelampe
Sort, 80 cm, IP65, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 10W LED havelampe - Sort, 80 cm, IP65, 230V samsung Udvid

Flot sort 10W LED havelampe.

Giver flot belysning langs indkørsler, havestier, parkarealer mv.

Materiale: Pulverlakeret aluminium.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 894,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 10W LED havelampe er perfekt til at lyse din have op og skabe et behageligt miljø. Den er designet i en elegant sort farve og har en længde på 80 cm. Den er nem at installere og tilsluttes til en 230V forsyning.

Data om produktet:

  • Effekt: 10W
  • Spænding: 230V
  • Lysstyrke: 900 lumens
  • Spredningsvinkel: 120 grader
  • RA-værdi: 80-85
  • Garanti: 3 år

Med en lysstyrke på 900 lumens og en spredningsvinkel på 120 grader, sikrer denne havelampe en jævn fordeling af lyset. Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør lampen egnet til langt de flestes behov.

Denne V-Tac havelampe er udstyret med en Samsung LED chip og har en integreret lyskilde. Dette sikrer en pålidelig og holdbar belysning. Der medfølger også en producentgaranti på 3 år.

Kulør på lyset

Denne havelampe fås i 2 forskellige kulører, som kan vælges efter behov:

Varm hvid (3000K)

Dette lys giver en behagelig og afstressende atmosfære i din have. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, hvor man kan nyde sin udendørsoplevelse.

Neutral hvid (4000K)

Dette lys er specielt egnet til effektive arbejdsmiljøer. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør belyste emner ser helt naturlige ud. Det er det perfekte lys til at udføre forskellige opgaver udendørs.

Med dimensioner på 163 x 800 x 57 mm og en IP65-klassificering, kan denne havelampe bruges udendørs, da den tåler vandstænk og regn. Den er ideel til at belyse haver, indkørsler, terrasser eller andre udendørsområder. Gør din have mere indbydende og funktionel med denne V-Tac 10W LED havelampe.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 900 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 800 mm.
Bredde 163 mm.
Dybde 57 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.