V-Tac 3x1.2W Solcelle havelamper LED
Sort, med spyd, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3x1.2W Solcelle havelamper LED - Sort, med spyd, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 3x 1.2W LED Solcelle havelamper er den perfekte løsning til at oplyse din have på en miljøvenlig og økonomisk måde. Med et solcellepanel på 5W kan lamperne oplades på bare 4-6 timer og give 3-12 timers lys.

  • Effektivt solcellepanel på 5W
  • Lysstyrke på 50 lumen per armatur
  • Op til 12 timers lys på en opladning
  • Vandtæt design med IP65-certificering
  • Medfølgende ledning på 4 meter giver fleksibilitet i placeringen
  • Nem installation med det medfølgende spyd
  • Sort finish giver et elegant look til enhver have

Med V-Tac 3x 1.2W LED Solcelle havelamper kan du nyde godt af et smukt oplyst udemiljø uden at belaste miljøet. Gør din have mere indbydende og tryg om aftenen med disse pålidelige og energibesparende havelamper.

Mål på solcellepanel: 177x135 mm

Læs mere..

  • Varm

DKK 369,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 3x1.2 W LED Solcelle havelampe er perfekt til at lyse din have op på en energibesparende og miljøvenlig måde. Lampen er designet i en elegant sort farve og leveres med et spyd, der gør det nemt at placere den i jorden. Med en IP65 klassificering er lampen velegnet til udendørs brug og kan tåle vandstænk og regn.

Lampen har en lysstyrke på 3x50 lumens, hvilket giver tilstrækkelig belysning til de fleste behov. Med en spredning på 60 grader kan lampen levere et bredt lysområde og sikre, at ingen områder forbliver mørke. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte.

Med en integreret lyskilde er der ingen grund til at bekymre sig om udskiftning eller køb af ekstra pærer. Lampen er udstyret med en solcelle, der oplades i løbet af dagen og leverer lys om natten. Dette gør lampen energieffektiv og omkostningsbesparende.

V-Tac 3x1.2 W LED Solcelle havelampen fås i en varm hvid (3000K) kulør. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er ideel til at skabe en hyggelig stemning i din have. Lampens dimensioner er 60 x 250 x 75 mm, hvilket gør den kompakt og let at placere i forskellige områder af haven.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at denne lampe er af høj kvalitet og holdbarhed. Så gør din have mere indbydende og lysende med V-Tac 3x1.2 W LED Solcelle havelamperne.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 3x50 lumens
Spredning 60 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 250 mm.
Bredde 60 mm.
Dybde 75 mm.
Effekt & spænding
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.