V-Tac 2x1.2W Solcelle havelamper LED
Sort, med spyd, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2x1.2W Solcelle havelamper LED - Sort, med spyd, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 2x 1.2W LED Solcelle havelamper er den perfekte løsning til at oplyse din have på en miljøvenlig og økonomisk måde. Med et solcellepanel på 5W kan lamperne oplades på bare 4-6 timer og give 3-12 timers lys.

  • Effektivt solcellepanel på 5W
  • Op til 12 timers lys på en opladning
  • Vandtæt design med IP65-certificering
  • Medfølgende ledning på 4 meter giver fleksibilitet i placeringen
  • Nem installation med det medfølgende spyd
  • Sort finish giver et elegant look til enhver have

Med V-Tac 2x 1.2W LED Solcelle havelamper kan du nyde godt af et smukt oplyst udemiljø uden at belaste miljøet. Gør din have mere indbydende og tryg om aftenen med disse pålidelige og energibesparende havelamper.

Mål på solcellepanel: 177x135 mm

Læs mere..

  • Varm

DKK 375,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv belysning til haven

Denne V-Tac 2x 1.2 W LED Solcelle havelampe er det perfekte tilbehør til at oplyse din have eller indkørsel. Med et elegant og tidløst design i sort passer den ind i enhver udendørsindretning. Lampen kommer med spyd, så den nemt kan placeres i jorden og give dig den ønskede belysning.

Kraftfuld lyseffekt

Med en effekt på 5W sørger denne lampe for at give dig en kraftfuld og klar belysning. Med en lysstyrke på 2x90 lumens og en spredning på 60 grader får du et bredt og jævnt lysområde. Lampens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at alle farver vises naturligt og ægte. Dette gør den ideel til forskellige formål og behov i haven.

Lang holdbarhed og garanti

Du kan være sikker på, at denne lampe vil give dig langvarig og pålidelig belysning. Den er fremstillet af holdbare materialer og har en producentgaranti på 3 år, der dækker eventuelle produktfejl eller problemer.

Varm hvid kulør

Denne solcelle havelampe kommer i en varm hvid kulør (3000K), der bidrager til en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og gør det muligt for dig at nyde din have både dag og nat.

Velegnet til udendørs brug

Med en dimension på 60 x 250 x 75 mm og en IP65 klassificering kan denne lampe bruges udendørs uden at påvirkes af vandstænk og regn. Den er konstrueret til at modstå forskellige vejrforhold og sikrer pålidelig belysning året rundt.

Denne V-Tac 2x 1.2 W LED Solcelle havelampe er en pålidelig og holdbar løsning til dit udendørsbelysningsbehov. Den tilføjer stil og funktionalitet til din have og sikrer en behagelig atmosfære både dag og nat.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 2x90 lumens
Spredning 60 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 250 mm.
Bredde 60 mm.
Dybde 75 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.