Nordlux LILT 115 Pendel LED, Sort

Nordlux Nordlux

9436-0

New product

Nordlux LILT 115 Pendel LED, Sort Udvid

Funktionalitet og design går op i en højere enhed i Lilt serien. Lilt har en gennemgående lysflade i hele lampen, hvilket bidrager til et ensartet lysudbytte. Det smukke minimalistiske design er udstyret med innovativ teknologi i form af indbygget tre step lysdæmpefunktion fra din almindelig stikkontakt, så du nemt og bekvemt kan ændre lyset efter situation og behov.

Lilt pendel er fremstillet i sort mat metal, som giver den et moderne udtryk. Enkeltheden i pendlen fremhæves ved den minimale brug af udsmykning, hvor kun to smukke messingbeslag bryder den stringente rektangulære flade. Lilt er en stor pendel, som er perfekt over det lange spisebord.

 


Læs mere..

DKK 1.399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux LILT 115 Pendel LED er en elegant og stilfuld lampe, der er perfekt til at belyse rummet med et behageligt og naturligt lys. Lampen er udført i sort og har et moderne design, der passer ind i enhver indretning.

Denne pendel lampe har en effekt på 27W og tilsluttes let til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på hele 2000 lumens og en bred spredningsvinkel på 120 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset i rummet.

En af de særlige funktioner ved denne lampe er dens høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset fra lampen viser alle farver på en flot og naturlig måde. Uanset om du bruger lampen til at arbejde, læse eller bare nyde hyggelig belysning, vil du få et behageligt og ægte lys, der ikke forvrænger farverne.

Med sin høje kvalitet og behagelige lys er denne Nordlux LILT 115 Pendel LED egnet til de flestes behov. Den kan anvendes i stuen, spisestuen, soveværelset eller på kontoret. Den sorte farve og det moderne design gør den også velegnet til at blive brugt i boliger med en minimalistisk eller skandinavisk stil.

Med denne Nordlux LILT 115 Pendel LED får du ikke kun en stilfuld og moderne lampe, men også en høj kvalitet og funktionel belysning, der vil skabe en behagelig atmosfære i dit hjem eller kontor. Så du kan nyde godt af både æstetik og funktionalitet.

Lyset
Lysstyrke 2000 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 27W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".