V-Tac 6W LED loftslampe
12,08 x 12,08cm, Højde: 3,07cm, hvid kant, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6W LED loftslampe -  12,08 x 12,08cm, Højde: 3,07cm, hvid kant, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet. Skru blot bagpladen fast og drej efterfølgende lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 30,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

V-Tac 6W LED loftslampe er en stilfuld og praktisk belysningsløsning til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 6W og en lysstyrke på 660 lumens er denne loftslampe perfekt til at oplyse rummet jævnt og effektivt. Den har en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer, at lyset fordeler sig optimalt i rummet.

Høj lyskvalitet er nøglen til en behagelig belysning, og med en RA værdi på 80-85 leverer denne loftslampe et naturligt lys, der viser alle farver på en smuk og ægte måde. Uanset om du bruger lampen til afslapning derhjemme eller til arbejde på kontoret, vil den sikre den rette belysning til dine behov.

Du har mulighed for at vælge mellem to kulører på lyset: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid belysning skaber en hyggelig atmosfære, perfekt til afslapning og hyggestunder, mens neutral hvid belysning giver et effektivt arbejdsmiljø uden farvetoner, så emner fremstår naturlige og klare.

Med dimensioner på 120,8 x 30,7 x 120,8 mm er denne loftslampe kompakt og nem at montere. Den tilsluttes til en 230V strømkilde og har en IP20 rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Denne loftslampe kommer inklusive en integreret lyskilde, så du kan sætte den op og nyde det klare og behagelige lys med det samme. Uanset om du ønsker at opgradere belysningen derhjemme eller på kontoret, vil V-Tac 6W LED loftslampe være en pålidelig og stilfuld løsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 660 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 30,7 mm.
Bredde 120,8 mm.
Dybde 120,8 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.