V-Tac nedgravningsspot
12W, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac nedgravningsspot - 12W, 230V v-tac Udvid

Nedgravningsspot på 12W, hvilket gør den oplagt til f.eks. trapper udendørs.

Poleret rustfri stål.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 604,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv nedgravningsspot med høj lyskvalitet

Denne V-Tac nedgravningsspot er en meget effektiv lyskilde med en effekt på 12W og tilslutning til 230V forsyning. Spotlyset har en lysstyrke på imponerende 750 lumens og en fokuseret lysstråle på 40 grader, hvilket sikrer et kontrolleret lysudbredning.

Naturligt lys med høj farvegengivelse

V-Tac nedgravningsspot sikrer en høj lyskvalitet med en RA (Farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85. Denne høje værdi sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om det er til indendørs eller udendørs brug, vil du opleve, at belysningen er tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov.

Neutral hvidkulør til perfekt arbejdsmiljø

Det neutral hvide lys med en kulørtemperatur på 4000K er ideelt til at skabe det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Det neutral hvide lys har ingen blå eller gule toner, hvilket betyder at belyste emner fremstår helt naturlige.

Vandtæt og alsidigt design

V-Tac nedgravningsspotten har dimensioner på 153 x Ø150 mm. Den er IP67 vandtæt, hvilket betyder, at den kan modstå fugt og støv samt kortvarige dyk under vand. Dog skal den ikke ligge under vand i længere tid.

Med V-Tac nedgravningsspot får du et kvalitetsprodukt med effektiv belysning og høj farvegengivelse. Den neutral hvide kulør skaber det perfekte arbejdsmiljø, uanset om det er indendørs eller udendørs. Det vandtætte design og alsidige størrelse gør denne nedgravningsspot velegnet til mange forskellige områder, hvor kvalitetsbelysning er nødvendig.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 750 lumens
Spredning 40 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 153 mm.
Diameter 150 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke G (A-G)
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
EIS Dialux fil Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.