LED Troldtektskinne, 120cm 4000K, 3600 lumen, RA90, Triac Dæmpbar

9810-0

New product

LED Troldtektskinne, 120cm 4000K, 3600 lumen, RA90, Triac Dæmpbar Udvid

Troldtekt-LED har man en komplet belysningsløsning. Man opnår fordelene ved, LED kontra traditionelle lyskilder med markant lavere elforbrug, fuld lysstyrke i 5-6 gange på lang levetid, ingen trættende, blinkende belysning som lysstofrør, og lyset tænder på et splitsekund.

 

Funktioner/fordele

Alle modeller er "TrueColor", som er betegnelser for høj farveægthed/farvegengivelse (CRI>90).

 

Anvendelse

Parcelhuse, kontorer, festlokaler, udstillingsrum osv.

 

Certificeringer og godkendelser

CE, RoHS

 

Installation Monteringsmæssigt

Er Single-Color versioner leveret inkl. dæmpbar LED driver til hver lysskinne, og de er forberedt til sløjfning af installation (3*1.5mm2).


Flere detaljer

DKK 799,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Uddybende beskrivelse af LED Troldtektskinne

LED Troldtektskinne er en innovativ og energieffektiv løsning til belysning af rum. Denne 120 cm lange LED-skinne er ideel til både privat og kommercielt brug, og den har en imponerende lysstyrke på 3600 lumens. Med en høj spredning på 100 grader sikres en jævn fordeling af lyset, hvilket gør det muligt at oplyse et større område med minimal anstrengelse.

En af de største fordele ved LED Troldtektskinne er dens enorme energibesparelse. Med en effekt på kun 35W erstatter den let en traditionel 120W lyskilde. Dette gør ikke kun produktet mere miljøvenligt, men det hjælper også med at reducere energiomkostningerne i længden.

Denne LED-skinne tilsluttes let til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen problemfri. Den er også udstyret med en triac-dæmpningsfunktion, der giver brugeren mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Dette er ideelt i situationer, hvor atmosfæren skal tilpasses eller kontrolleret.

Med en farvetemperatur på 4000K og en farvegengivelsesindeks (RA) på 90, kan LED Troldtektskinne skabe et klart og naturligt lys. Dette gør den velegnet til enhver form for belysningsbehov, uanset om det er i en kontorbygning, butik, skole eller endda derhjemme.

LED Troldtektskinne er ikke kun et praktisk og energieffektivt alternativ til traditionel belysning, men den er også designet med holdbarhed i tankerne. Den har en forventet levetid på op til 50.000 timer, hvilket reducerer behovet for hyppige udskiftninger og vedligeholdelse.

Samlet set er LED Troldtektskinne en pålidelig og alsidig belysningsløsning, der giver lysstyrke, dæmpningsmulighed og energibesparelse. Uanset om det er til et stort rum eller et mindre område, sikrer denne LED-skinne en jævn og behagelig belysning.

Lyset
KulørNeutral hvid
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke3600 lumens
Spredning100 grader
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug35W
Erstat120W
Spænding230V
Andet info