Spectrum VIGA 14W LED armatur
60cm, 121 lm/W, 230V

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum VIGA 14W LED armatur - 60cm, 121 lm/W, 230V Spectrum Udvid
  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 59,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Det Spectrum VIGA 14W LED armatur er et kraftfuldt og energieffektivt lysarmatur, der er ideelt til brug i både hjemmet og arbejdsmiljøet. Med sine dimensioner på 580 x 26 x 76 mm og en effekt på 14W, er dette armatur kompakt og nemt at installere.

Effekt og tilslutning: Med en effekt på 14W kan armaturet tilsluttes til en almindelig 230V forsyning. Dette gør det nemt at integrere armaturet i eksisterende installationsmiljøer.

Lysstyrke og spredning: Armaturet har en lysstyrke på 1700 lumens, hvilket betyder, at det leverer et kraftigt og klart lys. Den brede spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så det belyser rummet effektivt.

Lyskvalitet: Med en lyskvalitet på en RA værdi på 80-85, garanterer dette armatur en naturlig og ægte farvegengivelse. Det sikrer, at alle farver vises på flot vis og er tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov.

Kulør på lyset: Kunden kan vælge mellem to forskellige kulører, varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). En varm kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til hyggelige stunder og afslapning. En neutral kulør er ideel til et effektivt arbejdsmiljø, da den giver en naturlig belysning uden blå eller gule toner.

IP20 og integreret lyskilde: Dette armatur har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor ikke at bruge armaturet i våde områder. Armaturet kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- Wire ophæng til armatur - 1 meter, justerbar højde, sæt med 2 stk.

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke1700 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
Højde26 mm.
Bredde580 mm.
Dybde76 mm.
Effekt & spænding
Forbrug14W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP20
IsoleringsklasseII


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.