V-Tac 50W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 50W LED projektør - Arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

50W LED projektør.

Flot design og lavet i aluminium, hvilket gør projektøren robust.

Kan med fordel bruges til oplysning af haven eller indkørslen.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 119,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt navn: V-Tac 50W LED projektør, Arbejdslampe, udendørs

Data om produktet:
Effekt: 50W.
Tilsluttes til 230V forsyning.
Lysstyrke på 4300 lumens og en høj spredning på 110 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Kulør på lyset
Vælg imellem 3 kulører: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6500K).
Varm kulør - Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.
Neutral kulør - Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.
Kold hvid - Giver et koldt lys med tydelig blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner: 150 x 180 x 27 mm.
IP65 - Kan bruges udendørs, tåler vandstænk og regn.
Med integreret lyskilde.

V-Tac 50W LED projektør, arbejdslampe er den perfekte løsning til udendørs belysning. Med en effekt på 50W opnår den en imponerende lysstyrke på 4300 lumens, hvilket sikrer optimal belysning i ethvert arbejdsmiljø eller udendørs område. Projektøren tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør den yderst fleksibel at anvende. Med en spredning på 110 grader sikrer projektøren en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke pletter eller skygger. Dette er særligt vigtigt for at opnå en effektiv og sikker arbejdsplads eller belysning af udendørs områder. Projektøren er tilgængelig i tre forskellige kulører: varm hvid, neutral hvid og kold hvid. Varm hvid skaber en hyggelig og afstressende stemning, hvorimod neutral hvid giver et naturligt lys uden blå eller gule toner. Kold hvid er ideel til specifikke anvendelser såsom i malerkabiner, akvarier og dekorative formål. Med dimensionerne 150 x 180 x 27 mm har projektøren en kompakt og diskret form, og den kan nemt installeres på vægge eller andre overflader. Den har desuden IP65-klassifikation, hvilket betyder at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Projektøren har desuden en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at anvende den uden yderligere installering af pærer eller lysstofrør. Dette gør den både praktisk og økonomisk fordelagtig. Uanset om du har brug for belysning til din have, arbejdsplads eller andet udendørs område, så er V-Tac 50W LED projektør den perfekte løsning. Med dens høje lysstyrke og jævne fordeling af lys er den ideel til enhver belysningsopgave. Vælg mellem tre kulører og find den bedste atmosfære og funktionelle belysning til dit behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 4300 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Dimensioner
Højde 180 mm.
Bredde 150 mm.
Dybde 27 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:200-240,50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.