V-Tac 20W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 20W LED projektør - Arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 61,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektivitet og Design

Den V-Tac 20W LED projektør er skabt til at lyse din arbejdsplads op med præcision og klarhed. Med en effekt på 20W og en lysstyrke på 1650 lumens, kan du forvente en kraftfuld lyskilde, der spreder lyset over en bred vinkel på 110 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lys, hvilket er ideelt til mange forskellige udendørs anvendelser.

Tilslutning og Installation

Projektøren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den til en alsidig løsning for både hjem og erhverv. Uanset om du har brug for en pålidelig lyskilde til byggepladser, renoveringsprojekter eller blot til sikring af udendørsarealer, er denne arbejdslampe en ideel løsning.

Lyskulør

For at matche forskellige behov og præferencer, kan du vælge mellem tre forskellige lyskulører:

  • Varm hvid (3000K) - Perfekt til at skabe en behagelig og afslappet atmosfære. Denne kulør giver et indbydende og hyggeligt lys.
  • Neutral hvid (4000K) - Ideel til arbejdsmiljøer, hvor præcis og naturlig belysning er nødvendig. Der er ingen farvetoner i lyset, hvilket gør det velegnet til opgaver, der kræver koncentration og nøjagtighed.
  • Kold hvid (6500K) - Giver et skarpt og koldt lys med en blålig tone. Denne kulør anvendes ofte i specifikke miljøer som malerkabiner og akvarier.

Robusthed og Holdbarhed

Med en beskyttelsesklassificering på IP65 er denne projektør særdeles velegnet til udendørs brug. Den er robust nok til at modstå både vandstænk og regn, hvilket gør den til en pålidelig følgesvend i det skiftende danske vejr.

Kompakt Størrelse

Med dimensioner på 105 x 120 x 27 mm, er projektøren designet til at være diskret, men kraftfuld. Den kompakte størrelse gør det nemt at placere og installere den, hvor der er behov for det, uden at gå på kompromis med ydelsen.

Integreret Lyskilde

V-Tac 20W LED projektør kommer med en integreret lyskilde, hvilket eliminerer behovet for hyppig udskiftning og sikrer langvarig belysningseffektivitet. Dette giver dig en problemfri løsning til dine belysningsbehov, både nu og i fremtiden.

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej
Lysstyrke1650 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde120 mm.
Bredde105 mm.
Dybde27 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug20W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.