V-Tac 20W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 20W LED projektør - Arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 61,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 20W LED projektør, Arbejdslampe, udendørs

Denne V-Tac 20W LED projektør er en fantastisk løsning til udendørs belysning. Med en effekt på 20W kan den levere en lysstyrke på 1650 lumens, hvilket sikrer en kraftig og klar belysning. Projektøren er specielt designet til arbejdsbrug og kan tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Lysfordelingen på denne projektør er 110 grader, hvilket betyder, at lyset spredes jævnt og dækker et stort område. Dette gør den perfekt til udendørs brug, hvor der er behov for en god belysning af et større område.

Denne projektør er tilgængelig i tre forskellige kulører for at imødekomme forskellige behov. Den varme hvide kulør (3000K) skaber en behagelig atmosfære og er velegnet til at skabe en hyggelig stemning. Den neutrale hvide kulør (4000K) er ideel til arbejdsmiljøer, da den giver et naturligt lys uden blå eller gule toner. Den kolde hvide kulør (6500K) giver et koldt og blåligt lys og bruges ofte til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekoration.

Med sine dimensioner på 105 x 120 x 27 mm er denne projektør kompakt og nem at placere i forskellige miljøer. Den har også en IP65-klassifikation, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan bruges udendørs uden problemer. Projektøren er konstrueret til at tåle vandstænk og regn, hvilket gør den ideel til udendørs brug.

Samlet set er V-Tac 20W LED projektøren en pålidelig og effektiv belysningsløsning til udendørs brug. Uanset om du har brug for en behagelig atmosfære eller et klart og naturligt arbejdsmiljø, kan du vælge den kulør, der passer bedst til dine behov. Med dens kompakte design og vandtætte egenskaber er den ideel til brug i forskellige udendørsmiljøer. Så hvorfor ikke investere i denne projektør og nyde dens kraftfulde og pålidelige belysning?

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1650 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 120 mm.
Bredde 105 mm.
Dybde 27 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.