LED projektør 30w
svarer til 270w halogen, Aigostar

Aigostar Aigostar

9009-0

New product

LED projektør 30w - svarer til 270w halogen, Aigostar Udvid

Projektøren leveres med en lysstyrke på 2700 lumen, og en spredning på 120 grader. Dæmpning af denne projektør er IKKE muligt, den er samtidigt A+ mærket med et forbrug på 30 watt. Kuløren på lyset er 4000K se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 80

IP65 - Tåler fugtig luft og vandstænk.
Med integreret LED lyskilde.

 


Læs mere..

DKK 109,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effekt:

LED projektør 30w fra Aigostar er en energieffektiv og holdbar projektor, der sikrer en fremragende lysoplevelse. Med en effekt på 30W kan den erstatte en traditionel 270W halogenprojektor, hvilket betyder betydelige energibesparelser.

Tilslutning:

Projektoren tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

Lysstyrke og spredning:

Med en lysstyrke på 2700 lumens er denne projektør i stand til at levere et kraftfuldt og klart lys. Den høje spredning på 120 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt og bredt, hvilket gør den ideel til udendørs områder eller større rum.

Integreret lyskilde:

Projektoren har en integreret lyskilde, hvilket betyder, at der ikke er behov for at købe og udskifte pærer. Dette gør produktet mere brugervenligt og minimerer omkostningerne på lang sigt.

Lyset
KulørNeutral hvid
DæmpbarNej
Lysstyrke2700 lumens
Spredning120 grader
Effekt & spænding
Forbrug30W
Spænding230V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.