Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIGANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar, Røgfarve

Nordlux Nordlux

11044-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIGANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar, Røgfarve Udvid

DKK 299,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIGANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar i røgfarve

Denne Nordlux pære er perfekt til at skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum takket være dens stilfulde design og justerbare lysstyrke. Med en effekt på 8.5W tilsluttes den nemt til en almindelig 230V strømkilde og giver en lysstyrke på 200 lumens.

Det særlige ved denne pære er dens høje spredning på 330 grader, som sikrer en jævn fordeling af lyset. Uanset om du placerer pæren i en loftlampe, bordlampe eller væglampe, kan du være sikker på, at rummet bliver oplyst på en behagelig og ensartet måde.

Med en lyskvalitet på en RA-værdi mellem 80-85 er denne pære i stand til at fremvise alle farver på en flot og ægte måde. Du kan derfor være sikker på, at dine omgivelser vil fremstå i deres naturlige farver uden at blive forvrænget af pærens lys.

En anden fordel ved denne Nordlux pære er dens dæmpbare funktion. Du kan nemt tilpasse lysstyrken efter behov og skabe den rette stemning i rummet. Om det er en aften med hyggebelysning eller et behov for ekstra lys til læsning eller arbejde, kan du justere pærens lysstyrke, så den passer perfekt til situationen.

Alt i alt er Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIGANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar i røgfarve et fremragende valg, hvis du ønsker en effektiv og stilfuld pære med en høj lyskvalitet. Med dens dæmpbare funktion kan du skabe den rette atmosfære i ethvert rum. Så uanset om du bruger pæren i stuen, soveværelset, køkkenet eller kontoret, vil den helt sikkert leve op til dine forventninger.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".