Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIGANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar, Røgfarve

Nordlux Nordlux

11044-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIGANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar, Røgfarve Udvid

DKK 299,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 61-63 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIGANT SPIRAL STD er den perfekte løsning til at skabe en smuk og behagelig belysning i dit hjem. Med en effekt på 8.5W er den energieffektiv og miljøvenlig. Pæren skal blot tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere i de fleste lamper og armaturer.

Pæren har en imponerende lysstyrke på 200 lumens og en bred spredning på 330 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og dækker store områder i rummet. Uanset om du bruger pæren som primær lyskilde eller som dekorativ belysning, vil den skabe et behageligt og godt lys.

En vigtig faktor ved valg af lyskilde er lyskvaliteten, og Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIGANT SPIRAL STD skuffer ikke. Med en RA værdi på 80-85 leverer pæren en høj kvalitet af lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Du kan være sikker på, at dine omgivelser vil se naturlige ud under belysning fra denne pære.

En ekstra fordel ved denne pære er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den perfekte atmosfære i rummet. Uanset om du vil have en hyggelig og dæmpet belysning eller en mere funktionel og lysstærk belysning, kan denne pære tilpasses dine præferencer.

Samlet set er Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIGANT SPIRAL STD en fremragende lyskilde med imponerende specifikationer. Den energieffektive effekt, brede spredning af lys, høje lyskvalitet og mulighed for at dæmpe gør den til et ideelt valg for ethvert hjem.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".