Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar, Røgfarve

Nordlux Nordlux

9431-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar, Røgfarve Udvid

DKK 84,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 87-89 dage


Produktbeskrivelse

Behageligt lys og en stilfuld dekoration - Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar i røgfarve er den perfekte belysningsløsning til dit hjem. Denne pære er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære og tilføje et strejf af elegance til ethvert rum.

Effektiviteten i fokus

Med en effekt på 5W er denne Nordlux-pære en energieffektiv løsning til at oplyse dit hjem. Den tilsluttes let til en almindelig 230V-stikkontakt, så du kan nyde den dejlige belysning uden besvær.

Jævn fordeling af lys

Med en bred spredning på 330 grader sikrer Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette sikrer, at du får et ensartet og behageligt lys, der ikke skaber irriterende skygger eller mørke områder.

Høj lyskvalitet

Med en RA-værdi på 80-85 er denne pære designet til at levere en høj lyskvalitet. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Uanset om du bruger denne pære til at læse, arbejde eller bare slappe af, vil lyset være behageligt og tilstrækkeligt til at opfylde de fleste behov.

Dæmpningsmuligheder

En ekstra fordel ved Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE er, at den er dæmpbar. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den perfekte atmosfære i rummet. Uanset om du foretrækker en hyggelig stemning eller har brug for intens belysning til specifikke opgaver, kan denne pære tilpasses til dine behov.

Opgrader dit hjem med Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar i røgfarve. Denne elegante pære giver dig et behageligt og æstetisk lys, der vil pynte ethvert rum. Med dens energieffektivitet, brede spredning af lys og høj lyskvalitet vil den ikke skuffe.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".