Nordlux Dorado Smart light 1-kit, Hvid

Nordlux Nordlux

10779-0

New product

Nordlux Dorado Smart light 1-kit, Hvid Udvid

Dorado Smart Light er et simple og moderne indbygningsspot med en høje beskyttelsesgrad på IP65, som gør lampen velegnet til fugtige områder – fx udendørs og på badeværelset. Med brug af den integreret Nordlux Smart Light funktion kan du styre lyset fra din valgte enhed.

Dorado indbygningsspot er integreret med det nyeste Bluetooth Mesh teknologi, der gør det nemt at styre lyset ved brug af din valgte enhed. Lige meget om du er inden- eller udenfor vil Bluetooth sørge for en stabil forbindelse mellem dit lys og din enhed.

Nordlux Smart

Nordlux Smart giver dig mulighed for at styre og tilpasse dit lys fra din smartphone, tablet eller fjernbetjening med simpel og hurtig opsætning på kun 60 sekunder.


Læs mere..

DKK 149,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv belysning med Nordlux Dorado Smart Light 1-kit

Med Nordlux Dorado Smart Light 1-kit kan du nyde en effektiv og kontrolleret belysning i dit hjem. Dette smarte lys giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dine behov og skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum.

Det moderne design af Nordlux Dorado Smart Light 1-kit i hvid passer perfekt ind i enhver indretning. Den har en effekt på 4.5W, hvilket gør den til en energibesparende løsning, der samtidig giver et kraftfuldt lys.

360 graders lysstyrke med fokuseret lysstråle

Med en lysstyrke på 360 lumens og en fokuseret lysstråle på 38 grader, er Nordlux Dorado Smart Light 1-kit i stand til at levere et kontrolleret lys i ethvert rum. Dette sikrer, at lyset ikke spredes unødigt, men i stedet fokuseres til det ønskede område.

En vigtig faktor at overveje ved valg af belysning er lyskvaliteten. Nordlux Dorado Smart Light 1-kit har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er afgørende for at skabe den rigtige stemning og atmosfære i et rum.

Høj lyskvalitet til de fleste behov

Nordlux Dorado Smart Light 1-kit tilbyder en høj lyskvalitet, der er tilstrækkelig til langt de fleste behov. Det naturlige lys, som denne smarte lampe leverer, kan bruges i forskellige situationer - lige fra afslappende rum til arbejdsområder, hvor præcision og klarhed er vigtige faktorer.

Med Nordlux Dorado Smart Light 1-kit får du ikke kun et stilfuldt design, men også en pålidelig og effektiv belysning til dit hjem. Den smarte teknologi giver dig mulighed for at tilpasse lysstyrken og farvetemperaturen efter dine præferencer og skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum.

Uanset om du ønsker at opnå det perfekte arbejdslys, skabe en hyggelig stemning eller bare vil have fleksibilitet i belysningen, er Nordlux Dorado Smart Light 1-kit den ideelle løsning.

Lyset
Lysstyrke 360 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4.5W
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".