Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 1-kit, Hvid

Nordlux Nordlux

9370-0

New product

Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 1-kit, Hvid Udvid

Et klassisk rundt indbygningsspot med et integreret LED 345lm dæmpbart LED modul. Dorado er let og hurtig at montere via en skrueløse stikforbindelse og drejelås system, og samtidigt kan flere spots let forbindes til hinanden.

Spottet udsender et varmt lys på 2700 K, hvilket gør det særligt velegnet i stuen, spisestuen eller værelset. Den høje IP-grad gør spottet velegnet til i fugtige miljøer som eksempelvis badeværelset.


Læs mere..

DKK 159,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar er et alsidigt og praktisk lyskit, der er perfekt til brug både indendørs og udendørs. Med dens IP65 klassificering er den beskyttet mod støv og vandstråler, hvilket gør den velegnet til placering i badeværelser eller udendørs områder som have og terrasse.

Med en effekt på 5.5W og muligheden for at tilslutte den til en 230V strømforsyning er denne belysningsløsning både energieffektiv og nem at installere. Den leverer en lysstyrke på 345 lumens og har en bred spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lys i hele området.

En vigtig funktion ved dette produkt er dets høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. RA værdien, også kendt som farvegengivelsesindeks, angiver hvor godt lyset gengiver farverne på objekter. Med en høj RA værdi sikrer Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, at farverne vises ægte og naturlige.

Dette lyskit kan også dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine behov og skabe den ønskede atmosfære. Uanset om du ønsker et lyst og energisk lys, eller en mere dæmpet og hyggelig belysning, kan dette produkt tilpasses efter dine præferencer.

Med dens hvide finish og stilfulde design passer Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar perfekt til moderne indretninger og kan nemt integreres i ethvert rum. Uanset om du bruger den som et hængende loftlys, vægmonteret spot eller som en udendørs belysningsløsning, vil denne lygte give et klart og behageligt lys, der opfylder dine behov.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 345 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5.5W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".