Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED, Sort

Nordlux Nordlux

10812-0

New product

Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED, Sort Udvid

Flot og enkel lysskinne med 3 spots. En både stilfuld og prisvenlig lampe, der tilmed giver en god belysning.


Læs mere..

DKK 549,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse:

Tilslut Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED til din 230V forsyning og nyd den imponerende belysning den leverer. Med en høj spredning på 110 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset, der spreder sig over et stort område. Dette gør den ideel til både privat og kommerciel brug.

En af de væsentlige egenskaber ved dette produkt er den høje lyskvalitet, der sikrer et naturligt lys, der frembringer alle farver på en flot og ægte måde. Med en RA værdi på 80-85 opnås en lyskvalitet, der imødekommer de fleste behov. Dette betyder, at farverne på genstande og overflader bliver præcist og levende gengivet.

Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED er designet i en stilfuld sort finish, der passer perfekt ind i moderne interiører. Den er nem at installere og kan monteres i loftet eller på væggen for at opnå den ønskede belysning.

Dette produkt er ideelt til brug i stuer, køkkener, kontorer, butikker og andre rum, hvor god belysning er essentiel. Den høje spredning og lyskvalitet gør den også velegnet til udstillinger og showroom.

Uanset om du har brug for at oplyse et helt rum eller blot ønsker at skabe stemningsbelysning, er Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED det rette valg for dig. Med dens holdbare konstruktion og energieffektive LED-teknologi kan du være sikker på at få lys i høj kvalitet i lang tid.

Lyset
Spredning 110 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".