LEDlife T8-Pro120 RA90
18W LED rør, 120 cm

LEDlife LEDlife

New product

Monteres direkte i armaturet, sammen med medfølgende LED glimttænder, for erstatning af almindelig lysstofrør.

Læs mere..

  • Varm
  • Kold

DKK 245,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LEDlife T8-Pro120 RA90, 18W LED rør, 120 cm

Data om produktet: LEDlife T8-Pro120 RA90 er et effektivt LED rør designet til at erstatte traditionelle lysstofrør på 120 cm. Med en effekt på 18W kan dette LED rør erstatte et 36W lysstofrør, hvilket resulterer i en betydelig energibesparelse. Røret tilsluttes let til en 230V strømforsyning, hvilket gør det ideelt til både erhvervsmæssige og private anvendelser.

Lyskvalitet: En af de største fordele ved LEDlife T8-Pro120 RA90 er den ekstraordinært høje lyskvalitet med en RA-værdi på 90-95. Dette sikrer, at lyset er levende, naturligt og viser alle farver på en smuk og detaljeret måde. Den høje lyskvalitet gør dette LED rør velegnet til selv de mest krævende situationer, hvor nøjagtig farvegengivelse er afgørende.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 2430 lumens og en spredning på 160 grader sikrer LEDlife T8-Pro120 RA90 en jævn fordeling af lyset. Dette skaber en behagelig og ensartet belysning i rummet, hvilket er ideelt til kontorer, butikker, skoler og andre indendørs miljøer.

Lang levetid og pålidelighed: Ved at anvende LED af højeste kvalitet kombineret med en professionel driver og effektiv køling, kan LEDlife T8-Pro120 RA90 opnå en levetid på op til 50.000 timer. Dette resulterer i minimalt fald i lysstyrken og sikrer en pålidelig og langvarig driftsperiode for produktet.

Kulør på lyset: LEDlife T8-Pro120 RA90 fås i to varianter af kulører - varm hvid (3000K) og kold hvid (6000K). Varm hvid skaber en afslappende og hyggelig atmosfære, mens kold hvid er velegnet til specielle formål som malerkabiner og akvarier.

Dimensioner: LEDlife T8-Pro120 RA90 har dimensioner på 1200 x Ø27 mm, hvilket gør det nemt at installere i eksisterende armaturer eller belysningssystemer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4500K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2430 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 1200 mm.
Diameter 27 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Erstat 36W
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.