25W hvid skinnespot
To spredningsgrader, RA80, 3-faset

Spectrum Spectrum

New product

25W hvid skinnespot - To spredningsgrader, RA80, 3-faset Udvid

Stilrent LED skinnespot i hvidt hus til 3-faset skinnesystem med indbygget driver i selve spottet.

104 lumen / Watt.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.

Spredning: 36/60 grader.
Der medfølger to reflektor med henholdsvis 36 og 60 grader spredning.

Varm hvid (3000K), der er perfekt til de fleste butikker.
Neutral hvid (4000K), der er perfekt til det moderne udtryk.


Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
  • Hvid

DKK 319,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Effekt: 25W.

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning.

Lysstyrke: 2600 lumens.

Spredningsgrader: 36/60 grader.

RA-værdi: 80.

Tilslutningstype: 3-faset.

Kulør på lyset:

Findes i: Varm hvid (3000K).

Varm kulør - Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Med integreret lyskilde.

Denne 25W hvide skinnespot er et fremragende valg, hvis du leder efter en effektiv og stilfuld belysningsløsning. Med en effekt på 25W er denne skinnespot i stand til at lyse dit rum og skabe den ønskede stemning.

Det er let at tilslutte denne skinnespot til en 230V forsyning, så du kan nemt få glæde af dens lysstyrke, der når op på imponerende 2600 lumens. Med en fokuseret lysstråle, der kan justeres mellem 36 og 60 grader, giver denne spot dig den nødvendige kontrol over lysretningen. Det betyder, at du kan skabe et kontrolleret og behageligt lysmiljø, hvor du har brug for det.

Denne skinnespot har også en høj lyskvalitet, der er sikret med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farverne flot og ægte. Lyskvaliteten er mere end tilstrækkelig til de fleste behov, så du kan være sikker på at få en behagelig og æstetisk belysning.

Skaber du en hyggelig atmosfære er kulør på lyset også vigtigt. Denne skinnespot findes i varm hvid (3000K), der giver en afstressende og behagelig atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, hvor du kan nyde dit rum uden at blive forstyrret af skarpt eller koldt lys.

Endnu en fordel ved denne skinnespot er, at den kommer med en integreret lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at investere i ekstra pærer eller lyskilder - alt hvad du behøver er inkluderet i produktet.

Så hvis du leder efter en stilfuld og effektiv belysning til dit rum, så er denne 25W hvide skinnespot et fantastisk valg. Med dens høje lysstyrke, justerbare spredningsgrader og varme kulør er den i stand til at skabe den ønskede atmosfære og belysning, der passer til dine behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2600 lumens
Spredning 36/60 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 25W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.