Spectrum 60x60 LED panel
45W, hvid kant

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 60x60 LED panel - 45W, hvid kant Spectrum5y Udvid

  • Varm
  • Ved tilkøb

DKK 459,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektivt og stilfuldt LED-panel til belysning af rum

Det Spectrum 60x60 LED-panel er et belysningsprodukt af høj kvalitet, som er ideelt til både erhvervs- og privatbrug. Med sin effekt på 45W sikrer det en god og energibesparende lysstyrke, der svarer til 4400 lumens. Dette panel tilsluttes nemt til en 230V forsyning og kan anvendes i forskellige rum, som f.eks. kontorer, butikker og boliger.

Lyset fra dette panelet er kendt for sin høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette er med til at skabe en behagelig og optimal belysning i hele rummet. Med en RA værdi på 80-85 leverer panelet en høj lyskvalitet, der gengiver farver på en flot og ægte måde. Uanset om det er til professionel brug eller til hjemmebrug, vil lyskvaliteten på dette LED-panel være tilstrækkelig for langt de flestes behov.

Med en producentgaranti på 5 år kan du være sikker på, at dette produkt er holdbart og pålideligt. Panelet er fremstillet med LED af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og pålidelig drift i op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Dette panel er desuden udstyret med en professionel og driftssikker driver samt en effektiv køleløsning, hvilket forventes at forlænge levetiden for hele produktet betydeligt.

Vælg den rette farvetemperatur

LED-panelet findes i kuløren varm hvid (3000K). Dette giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme og bløde lys, der skaber en hyggelig stemning i rummet. Den varme hvide farve kan skabe den perfekte atmosfære til afslapning, og den bliver meget brugt i rum, som f.eks. stue, soveværelse eller hyggeområder.

Dimensioner og specifikationer

Dette 60x60 LED-panel har de følgende dimensioner: 595 x 12 x 595 mm. Det har en beskyttelsesgrad IP20, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og kun er egnet til indendørs brug. Panelet er desuden udstyret med en integreret lyskilde, så det er klar til brug med det samme efter installationen.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Garage
(min 200 lux)
Køkken / Kontor
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.1 stk.2 stk.3 stk.
25 m22 stk.3 stk.4 stk.6 stk.
100 m24 stk.7 stk.11 stk.17 stk.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 4400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 12 mm.
Bredde 595 mm.
Dybde 595 mm.
Materiale Aluminium+PMMA
Effekt & spænding
Forbrug 45W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.