V-Tac 30W LED gadelampe
Samsung LED chip, Ø45mm, IP65, 78lm/w

V-Tac V-Tac

New product

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorvej.

Flere detaljer

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 294,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar gadelampe med Samsung LED chip

Denne V-Tac 30W LED gadelampe er ideel til brug udendørs. Med dens effektive Samsung LED chip og høje lyskvalitet, sikrer den en jævn og klar belysning. Lampens kompakte størrelse og smarte design gør den velegnet til mange forskellige applikationer.

Lampens effekt er 30W, hvilket gør den energieffektiv og samtidig i stand til at levere en lysstyrke på 2350 lumens. Med en spredning på 110 grader sikrer lampen en bred lysfordeling og dækning af området. Dette betyder, at du får en ensartet belysning uden skyggesteder.

Det mest bemærkelsesværdige ved denne gadelampe er dens høje lyskvalitet. Lyskvaliteten måles med RA værdien, og denne lampe har en værdi på 80-85. Det betyder, at den giver et naturligt lys, som viser farverne på en flot og ægte måde. Lampen opfylder de flestes behov for lyskvalitet og sikrer optimal belysning i alle omgivelser.

Denne LED gadelampe er udstyret med en Samsung LED chip og leveres med 3 års producentgaranti. Samsung er kendt for at levere LED chips af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift på op til 30.000 timer. Lampen har minimalt fald i lysstyrke, selv efter langvarig brug. Den er også udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket forlænger levetiden for hele produktet.

Lyset i denne lampe har en neutral hvid kulør (4000K). Denne kulør er ideel til arbejdsmiljøer, da den skaber et behageligt og effektivt lys. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste objekter ser naturlige ud.

Dimensionerne på gadelampen er 302 x 130 x 66 mm, og den har en hul størrelse på 45 mm. Lampen har en IP65-klassifikation, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk og regn, og derfor kan bruges uden problemer udendørs. Den leveres også med en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at installere og bruge.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke2350 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde130 mm.
Bredde302 mm.
Dybde66 mm.
Hulstørrelse45 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug30W
SpændingsintervalAC:200-240V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.