LED Square armatur 120cm, 30W, Hvid, 4000k

11121-0

New product

LED Square armatur 120cm, 30W, Hvid, 4000k Udvid


Driver indbygget i armaturet, og ophængswire-sæt medfølger

Læs mere..

DKK 1.299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 13-15 dage


Produktbeskrivelse

Denne LED Square armatur er designet til at give dig en effektiv og pålidelig belysning i din bolig eller på dit arbejdsområde. Med en længde på 120cm og en effekt på 30W, er det ideelt til at oplyse større rum med et behageligt lys.

Armaturet tilsluttes nemt til en almindelig 230V forskellig forsyning, hvilket gør det praktisk og nemt at installere. Du behøver ikke at bekymre dig om komplekse ledninger eller installation. Armaturet er klar til brug med det samme.

En vigtig egenskab ved dette armatur er dets imponerende lysstyrke på 3000 lumens. Dette sikrer en god belysning i rummet og giver dig mulighed for at se alt tydeligt. Med en spredning på 100 grader er lyset jævnt fordelt, hvilket betyder, at der ikke vil være nogen mørke hjørner eller områder med dårlig belysning.

Et højere RA (farvegengivelsesindeks) værdi betyder en bedre lyskvalitet, og dette armatur har en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser farverne ægte og flot. Du kan forvente en høj lyskvalitet, der opfylder de fleste behov og giver dig mulighed for at nyde godt af farverne i dit rum.

Armaturet leveres med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at købe en ekstra pære separat. Alt hvad du har brug for, er inkluderet for at få armaturet til at fungere optimalt.

Med denne LED Square armatur får du en pålidelig, energieffektiv og stilfuld belysningsløsning til dit hjem eller arbejdsområde. Udnyt fordelene ved LED-teknologi og få et behageligt lys, der opfylder alle dine belysningsbehov.

Lyset
Lysstyrke 3000 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)