LED gravstenslys
Hvid, 12 cm høj, IP44 udendørs, batteri

goobay goobay

12078-0

New product

LED gravstenslys - Hvid, 12 cm høj, IP44 udendørs, batteri Udvid

Når du ønsker at ære mindet om dine kære på en smuk og problemfri måde, er vores vejrbestandige LED-gravstenslys den perfekte løsning. Med dette innovative tilbehør kan du placere dine elektroniske gravlys direkte på graven eller i en gravlygte uden at bekymre dig om fugt og vejrforhold.

Beskyt elektronikken mod fugt:
Uanset om solen skinner, eller regnen falder, vores vejrbestandige LED-gravstenslys fungerer som en skjold mod naturens luner. Din elskede elektronik er sikkert beskyttet mod fugt, så du kan have fuld tillid til, at dit gravlys altid vil skinne klart og smukt.

Klassisk gravbelysning uden besvær:
Vores vejrbestandige LED-gravstenslys giver dig mulighed for at nyde den æstetiske skønhed ved klassisk gravbelysning uden besværet med daglig udskiftning af lys. Vores elektroniske gravlys forbliver strålende i timevis uden at kræve vedligeholdelse. Du kan nu fokusere på at mindes og ære dine kære uden at bekymre dig om stearin eller vind.

Praktisk Tænd/Sluk-Funktion:
Vi har gjort det nemt at styre lyset inde i LED-gravstenslyset. Vores diskret placerede tænd/sluk-knap ved siden af ​​LED'en gør det bekvemt at tænde og slukke lyset efter behov. Det er let tilgængeligt via det aftagelige låg, hvilket gør det nemt at betjene.

Batteridrevet og Energivenligt:
Drevet af 2 AA-batterier (bemærk: medfølger ikke), er vores vejrbestandige LED-gravstenslys både miljøvenligt og omkostningseffektivt. Du kan nyde måneder af smuk belysning, før batterierne skal udskiftes.

Ærindet til gravstedet bliver en hjertevarmende og fredfyldt oplevelse med vores vejrbestandige LED-gravstenslys. Sæt et nyt standard for ære og mindelse, og skab en atmosfære, der reflekterer det kærlige minde om dine kære.

Investér i kvalitet og skønhed med vores vejrbestandige LED-gravstenslys i dag, og lad deres lys skinne evigt.

Flere detaljer

DKK 30,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Beskrivelse:

Det LED gravstenslys er en ideel løsning til at give et smukt og varmt lys på gravsteder, både i tørre og fugtige omgivelser. Med sin hvide farve og en højde på 12 cm vil det pynte enhver gravsten og skabe en stemningsfuld atmosfære.

Lyskvaliteten på dette produkt er af høj standard, med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og ægte og viser alle farver med flot detaljerigdom. Uanset om det er en blomstrende plante, en farverig buket eller et personligt dekorationselement, vil lyset fremhæve alle farverne og skabe en smuk visuel effekt.

Produktet er også vandafvisende og har en IP44-rating, hvilket betyder, at det kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør det velegnet til udendørs brug og sikrer, at det kan modstå forskellige vejrforhold som regn og dug. Du kan trygt placere det på gravstedet og være sikker på, at det vil forblive i god stand.

LED gravstenslyset er udstyret med et batteri, der sikrer en lang levetid og nem betjening. Batteriet betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at tilslutte produktet til en strømkilde, hvilket gør det praktisk og brugervenligt. Du kan nemt tænde og slukke for lyset ved at trykke på en knap.

Dette LED gravstenslys er den perfekte kombination af æstetik, funktionalitet og holdbarhed. Det skaber et smukt og naturligt lys, der vil bringe glæde og trøst til gravsteder og mindesmærker. Med sin høje kvalitet og holdbare design er det et pålideligt og langvarigt valg til at belyse gravstenene.


Husk at tilkøbe:
- AA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej
RA>= 80
Forventet levetid L8010000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP44