Spectrum 200W LED high bay
125lm/W, IP65, 90 grader

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 200W LED high bay - 125lm/W, IP65, 90 grader Spectrum Udvid

Spectrum 200W LED high bay er det perfekte valg til belysning af store områder. Med en lysstyrke på 125 lm/W og en spredning på 90 grader, sikrer denne lampe optimal belysning med minimalt energiforbrug. Den høje IP65 klassificering gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug, da den er beskyttet mod støv og vand.

  • Effektiv belysning: Med en lysudbytte på 125 lm/W kan du forvente en utrolig lysstyrke.
  • Allround belysning: Den brede spredning på 90 grader sikrer en jævn og ensartet belysning af hele området.
  • Holdbar og robust: Med en IP65-klassificering er denne lampe beskyttet mod støv og vand, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs anvendelse.

Tag din belysning til næste niveau med Spectrum 200W LED high bay - den perfekte løsning til effektiv og holdbar belysning.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 548,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 200W LED high bay er en effektiv og kraftfuld lyskilde, der er ideel til industrielle og kommercielle anvendelser. Med en effekt på 200W er denne LED high bay i stand til at give en høj lysstyrke på 25000 lumens, hvilket sikrer et klart og lyst arbejdsmiljø.

Denne Spectrum LED high bay tilsluttes let til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem. Med integreret lyskilde behøver du ikke at bekymre dig om at købe yderligere komponenter, da alt er inkluderet i lampen.

Med en høj spredning på 90 grader giver denne LED high bay en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du kan belyse et større område uden mørke pletter eller skygger. Lysets høje spredning gør det særligt velegnet til anvendelse i industrimiljøer, hvor bred belysning er vigtig.

Lysets kulør er neutral hvid, hvilket giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Denne kulør er uden blå eller gule toner i lyset, hvilket gør belyste emner og omgivelser til at fremstå helt naturlige. Dette er især vigtigt i miljøer, hvor farvetonegenkendelse er afgørende.

Med dimensionerne 77 x Ø314 mm er denne LED high bay kompakt og let at montere. Den har en IP65 klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Dette gør den ideel til brug i parkeringspladser, lagerfaciliteter eller industrianlæg.

Spectrum 200W LED high bay er et pålideligt og holdbart produkt, der giver klart og kraftigt lys, hvor det er nødvendigt. Med en høj effektivitet på 125lm/W får du maksimalt udbytte af din belysning og sparer samtidig på energiforbruget.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 5,0 m):
Navigeringslys
(100 lux)
Grov produktion og lager
(min 200 lux)
Montage og pakning
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
100 m21 stk.2 stk.2 stk.3 stk.
500 m23 stk.6 stk.9 stk.15 stk.
1000 m26 stk.12 stk.18 stk.30 stk.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 25000 lumens
Spredning 90 grader
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Højde 77 mm.
Diameter 314 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 200W
Spænding 230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.