Pendel lampe I Guld look, 3xE27
EGLO SELVINO

Eglo Eglo

9850-0

New product

Pendel lampe I Guld look, 3xE27  - EGLO SELVINO Udvid

Pendel med 3 smukke cylinderformede og guldfarvede glas, som beskytter lyskilderne. 

Lyskilde følger ikke med herudover skal selve lyskilden have en diameter op 100mm, hvis den skal passe i formen. 


Læs mere..

DKK 958,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse:

Denne pendellampe i guldlook fra EGLO SELVINO er et elegant og stilfuldt valg til dit hjem. Med sine tre E27-fatninger kan lampen bruge pærer med en samlet effekt på op til 15W. Lampen tilsluttes let til en 230V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere.

Med en lysstyrke på imponerende 1400 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer denne pendellampe en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette betyder, at du får en optimal belysning, uanset hvor lampen placeres. Lampen har også en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver i deres rigtige nuancer.

Lyskvaliteten på denne pendellampe er tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov. Den vil kunne skabe den rette atmosfære og belysning i køkkenet, stuen eller spisestuen, og være en æstetisk tilføjelse til enhver indretningsstil. Det gyldne look tilføjer et touch af elegance og klasse til rummet.

EGLO SELVINO pendellampen i guldlook er perfekt til dem, der ønsker at skabe en hyggelig atmosfære med stilfuld belysning. Så uanset om du ønsker at opgradere dit hjem eller skabe en ny indretning fra bunden, er denne lampe et ideelt valg. Med dens høje lyskvalitet og flotte design vil den sikre, at dit rum bliver oplyst på smukkeste vis.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spænding 230V