Nordlux Standard plafond, E27, Ø25

Nordlux Nordlux

11404-0

New product

Nordlux Standard plafond, E27, Ø25 Udvid

 


Lyset 
FatningE27 (lyskilde medfølger ikke)
Dimensioner
Diameter25 cm.
Effekt & spænding
Max Watt60W
Andet info

Læs mere..

DKK 109,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Funktionelt og Stilrent Design

Nordlux Standard plafond er en smagfuld og alsidig loftlampe, der harmonisk kan integreres i ethvert rum. Med dens enkle, men elegante design er den ideel for dem, der søger et diskret, men effektivt belysningselement. Plafonden har en diameter på Ø25 cm, hvilket gør den velegnet til både små og større rum.

Effektiv Energianvendelse

Udstyret med en E27 fatning, kan denne plafond anvende en række forskellige pærer, hvilket giver dig fleksibilitet til at tilpasse lysstyrken efter dine præferencer. Med sin tilslutning til en 230V forsyning og en effekt på bare 5W, er den både økonomisk og miljøvenlig, hvilket betyder, at du kan nyde godt af lavere energiforbrug uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Optimal Lysfordeling

Nordlux Standard plafond tilbyder en lysstyrke på 500 lumens, der sikrer en klar og varm belysning i rummet. Med en høj spredning på 120 grader, kan du forvente en jævn fordeling af lyset, så rummet fyldes med behageligt lys, uden mørke hjørner. Dette gør den perfekt til brug i områder, hvor du har brug for pålidelig og ensartet belysning, såsom i entreen, soveværelset eller stuen.

Montering og Brugervenlighed

Monteringen af Nordlux Standard plafond er enkel og kræver ikke omfattende teknisk kunnen. Installationen er ligetil, og den passer til almindelige lofter, hvilket gør den til et perfekt valg for gør-det-selv entusiaster. Dens tidløse design og lette vægt gør det nemt at installere og indarbejde lampen i eksisterende indretningsstile.

  • Effekt: 5W
  • Forsyning: 230V
  • Lysstyrke: 500 lumens
  • Spredning: 120 grader
  • Dimensioner: Ø25 cm

Praktisk og Holdbar

Lavet af materialer af høj kvalitet er Nordlux Standard plafond både holdbar og nem at vedligeholde. Dens modstandsdygtighed over for slid betyder, at den forbliver et pålideligt element i dit hjem i mange år fremover. Du kan stole på, at denne plafond leverer optimal belysning uden pludselige udfald.

Lyset
Lysstyrke500 lumens
Spredning120 grader
Effekt & spænding
Forbrug5W
Spænding230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".