Nordlux Oja 29 loftlampe, 14,5W, IP20, 3000K/4000K

Nordlux Nordlux

11225-0

New product

Nordlux Oja 29 loftlampe, 14,5W, IP20, 3000K/4000K Udvid

Oja er en ultratynd loftlampe i et moderne og minimalstisk design, der er integreret med LED og 3-trins Moodmaker SceneSelect, der kan styres ved brug af din normale kontakt på væggen.

Moodmaker giver dig muligheden for at skifte mellem 100% lys ved enten 4000K eller 3000K og et nattelys på 20% (3000K). Derudover er Oja udstyret med en hukommelses- og nulstillings funktion, som gør det muligt at gemme og vælge din fortrukne lysindstilling med hensyn til farve og lysstyrke. Du sætter selv det sidste præg på Oja ved at vælge mellem de inkluderede ringe i hvid og krom.


Lyset 
Kulør 3000K/4000K 
Dæmpba Nej
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 29,4 cm.
Højde 2,3 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 14,5 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 419,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Oja 29 loftlampe

Nordlux Oja 29 loftlampen er en moderne og energieffektiv lyskilde til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 14,5W og en lysstyrke på 1600 lumens er denne loftlampe i stand til at levere et klart og behageligt lys til ethvert rum.

Et lys med høj kvalitet og naturlig farvegengivelse

Denne loftlampe har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den er i stand til at gengive farverne i dit rum på en flot og ægte måde. Dette sikrer, at alle farver ser godt ud under lyset, og at du kan nyde et naturligt og behageligt lys i dit hjem.

Kan tilpasses efter behov

Nordlux Oja 29 loftlampen er desuden dæmpbar, hvilket betyder, at du kan justere lysstyrken efter dine præferencer og behov. Dette giver dig mulighed for at skabe den rette atmosfære i ethvert rum, uanset om det er til afslapning eller arbejde.

Sikker og nem installation

Denne loftlampe tilsluttes let til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri. Loftlampen har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke hjørner eller blænding i rummet.

Begrænset modstandsdygtighed over for vand og fugt

Det er vigtigt at bemærke, at Nordlux Oja 29 loftlampen har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at anvende denne loftlampe i tørre omgivelser som f.eks. stue, soveværelse eller kontor.

Samlet set tilbyder Nordlux Oja 29 loftlampen en stilfuld og effektiv belysning med høj lyskvalitet og naturlig farvegengivelse. Med mulighed for dæmpning og let installation er denne loftlampe et ideelt valg til ethvert rum i dit hjem eller kontor.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".