Nordlux Oja 29 loftlampe, 18W, IP54, 2700K, Non-dim

Nordlux Nordlux

11227-0

New product

Nordlux Oja 29 loftlampe, 18W, IP54, 2700K, Non-dim Udvid

Oja er en ultra tynd plafond i et moderne og enkelt design med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Den runde plafond udsender et flot og funktionelt lys, og har tilmed en høj beskyttelsesgrad på IP54, som gør lampen velegnet til fugtige område – fx i badeværelset eller kælderrum.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 29,4 cm.
Højde 2,3 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 18 W
Andet info
IP-klasse IP54

Læs mere..

DKK 399,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse:

Nordlux Oja 29 loftlampen er en energieffektiv og stilfuld loftlampe, der kan tilsluttes til almindelig 230V forsyning. Med en effekt på 18W giver den en lysstyrke på 1600 lumens og har en bred spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, så det kan lyse op i hele rummet.

En af de vigtige egenskaber ved Nordlux Oja 29 loftlampen er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 sikrer den et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er vigtigt, da en høj lyskvalitet er afgørende for at skabe en behagelig atmosfære i rummet. Denne loftlampe giver lys af en kvalitet, der er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Et andet praktisk træk ved denne loftlampe er dens mulighed for at blive dæmpet. Dette gør det muligt for brugerne at justere lysstyrken efter deres præferencer eller behov. Uanset om du har brug for et varmt og hyggeligt lys til afslapning eller et mere kraftfuldt lys til arbejde, kan du nemt tilpasse belysningen med denne lampe.

Det er dog vigtigt at bemærke, at Nordlux Oja 29 loftlampen har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges indendørs eller i områder, hvor der ikke er nogen risiko for vand eller fugt. Denne information er afgørende for at sikre, at lampen holdes i god stand og forlænger dens levetid.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".