Nordlux ASK 41 loftlampe, 32W, IP44, hvid

Nordlux Nordlux

10594-0

New product

Nordlux ASK 41 loftlampe, 32W, IP44, hvid Udvid

Klassisk plafond med matteret skærm. IP44. Plafonden er blandt andet ideel til brug i gang, bryggers eller kælder. Leveres inkl. LED-lyskilde med et lavt energiforbrug og en lang levetid.


Læs mere..

DKK 429,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og holdbar loftlampe til badeværelset

Nordlux ASK 41 loftlampen er en stilfuld og funktionel løsning til belysning af badeværelset. Med en effekt på 32W og en lysstyrke på 3000 lumens sikrer den en behagelig og jævn belysning i rummet. Lampen har en høj spredning på 120 grader, hvilket giver en ensartet fordeling af lyset og minimerer skygger.

Denne loftlampe fra Nordlux anvender LED teknologi af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang levetid på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Derudover er lampen udstyret med en pålidelig driver og effektiv køling, hvilket bidrager til en stabil og langvarig ydeevne.

Med dimensioner på 115 x Ø410 mm passer denne loftlampe perfekt til de fleste badeværelser. Den hvide finish giver et stilrent og tidløst look, der passer til enhver indretningsstil.

Holdbar og vejrbeskyttet konstruktion

Loftlampen har en IP44 klassificering, hvilket betyder at den er velegnet til installation i områder med fugtig luft og risiko for vandstænk, såsom badeværelser. Dette gør den til et ideelt valg til belysning af både private og offentlige vådrum.

Med Nordlux ASK 41 loftlampen får du en pålidelig og energieffektiv belysningsløsning, der kombinerer stilfuldt design med holdbarhed og høj ydeevne. Skab den perfekte atmosfære i dit badeværelse med denne moderne loftlampe, der lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3000 lumens
Spredning 120 grader
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 115 mm.
Diameter 410 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 36W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".