Nordlux Oja 29 loftlampe, 17W, IP54, 2700K, dæmpbar

Nordlux Nordlux

11229-0

New product

Nordlux Oja 29 loftlampe, 17W, IP54, 2700K, dæmpbar Udvid

Oja er en ultra tynd plafond i et moderne og enkelt design med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Den runde plafond udsender et flot og funktionelt lys, og har tilmed en høj beskyttelsesgrad på IP54, som gør lampen velegnet til fugtige område – fx i badeværelset eller kælderrum.

Med den dæmpbare funktion kan du nemt og enkelt tilpasse belysningen efter behov og situation, fra et praktisk lys til et roligt og stemningsfuldt lys.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpbar Ja
Lysstyrke 1550 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 29,4 cm.
Højde 2,3 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 17 W
Andet info
IP-klasse IP54

Læs mere..

DKK 439,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Nordlux Oja 29 loftlampe

Denne Nordlux Oja 29 loftlampe er det perfekte valg til at opgradere din belysning derhjemme. Med en effekt på 17W og tilslutning til 230V forsyning, kan denne loftlampe skabe et behageligt og energieffektivt lysmiljø.

Med en lysstyrke på 1550 lumens og en bred spredning på 120 grader, kan denne loftlampe sikre en jævn fordeling af lyset i rummet. Du behøver ikke bekymre dig om mørke hjørner, da denne loftlampe kan levere en imponerende lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at du kan nyde et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver, og det opfylder de flestes behov.

En ekstra fordel ved denne loftlampe er, at den kan dæmpes efter behov. Du kan nemt justere lysstyrken alt efter aktiviteten eller stemningen i rummet. Dette giver dig mulighed for at skabe det rette lysmiljø til enhver lejlighed.

Det er dog vigtigt at bemærke, at denne loftlampe har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette betyder, at den bedst egner sig til tørre indendørsområder som stuer eller soveværelser.

Med Nordlux Oja 29 loftlampen kan du opnå en stilfuld og effektiv belysning, der passer til din smag og behov. Gør dit hjem mere indbydende med denne moderne og praktiske loftlampe.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1550 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 17W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".