Nordlux ASK 36 loftlampe med sensor, 18W, IP44, hvid

Nordlux Nordlux

10593-0

New product

Nordlux ASK 36 loftlampe med sensor, 18W, IP44, hvid Udvid

Klassisk plafond med matteret skærm. IP44. Plafonden er blandt andet ideel til brug i gang, bryggers eller kælder. Leveres inkl. LED-lyskilde med et lavt energiforbrug og en lang levetid. Lampen har indbygget sensor og tænder og slukker derfor automatisk.


Læs mere..

DKK 479,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv loftlampe med sensor og høj lysstyrke

Denne Nordlux ASK 36 loftlampe er en ideel løsning, hvis du leder efter en praktisk og energieffektiv belysning til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 18W og en lysstyrke på hele 1450 lumens, leverer denne loftlampe et kraftfuldt og behageligt lys, som kan oplyse selv større rum med lethed. Den høje spredning på 120 grader sikrer desuden en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til både private og professionelle miljøer.

Praktisk og holdbar design

Med dimensioner på 105 x Ø360 mm, har denne loftlampe en kompakt og stilren udformning, der passer perfekt til de fleste rum. Lampen er nem at installere og tilslutte til en 230V strømforsyning, hvilket gør den velegnet til hurtig og enkel montering. Desuden er lampen designet med en IP44 klassifikation, hvilket betyder at den tåler fugtig luft og let vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til badeværelser, entréer eller andre rum, hvor der kan forekomme en vis mængde fugtighed.

Indbygget sensor for øget funktionalitet

En af de praktiske funktioner ved denne loftlampe er den indbyggede sensor, som registrerer bevægelse og tænder lyset automatisk, når nogen nærmer sig. Dette gør lampen ideel til fx belysning af gangarealer, skabe eller andre steder, hvor der er behov for hurtig og pålidelig belysning. Sensoren bidrager desuden til en øget energieffektivitet, da lyset kun er tændt, når det er nødvendigt.

Alt i alt er Nordlux ASK 36 loftlampen med sensor en fremragende belysningsløsning, der kombinerer høj ydeevne, holdbarhed og praktisk funktionalitet. Med sit stilfulde design og alsidige anvendelsesmuligheder, er denne loftlampe et attraktivt valg til ethvert rum, hvor god belysning er vigtig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1450 lumens
Spredning 120 grader
Dimensioner
Højde 105 mm.
Diameter 360 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".