Nordlux Theros dæmpbar 3000K/4000K Loftlampe, Chrom

Nordlux Nordlux

11418-0

New product

Nordlux Theros dæmpbar 3000K/4000K Loftlampe, Chrom Udvid

Theros loftlampe er integreret med en 3-trins Moodmaker SceneSelect funktion, der betjenes ved brug af din normale kontakt på væggen. Derudover har Theros en nattebelysning, der retter lyset op mod loftet og en høj beskyttelsesgrad på IP44, hvilket gør lampen perfekt til brug på badeværelset.

Den integrerede 3-trins MoodmakerTM giver dig mulighed for at skabe naturlig belysning, R90, til enhver lejlighed ved at vælge mellem et koldt, varmt eller nattelys. Du kan skifte mellem disse funktioner ved brug af din kontakt på væggen.


Lyset
Kulør 3000K / 4000K

Lysstyrke

1650 Lumen

RA

90

Dimensioner
Fatning Led Modul (Inkl. 17W LED)

Højde

5 cm.

længde 35 cm.
Bredde 35 cm.
Dybde 5 cm.
Materiale Plast og Alu
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

17W

Andet info

IP Grad

Note

IP44

Virker Ikke med ekstern lysdæmper

Læs mere..

DKK 699,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse

Nordlux Theros er en elegant og stilfuld loftlampe, der passer perfekt ind i ethvert rum. Lampen er udstyret med dæmpbar funktion, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Den er ideel til både stue, køkken og soveværelse.

Med en effekt på 17W er Nordlux Theros energibesparende og miljøvenlig. Den tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri.

Med en lysstyrke på 1650 lumens er denne loftlampe i stand til at skabe et klart og behageligt lys i rummet. Den ekstra høje lyskvalitet, med en RA-værdi på 90-95, sikrer at rummet bliver badet i et levende og naturligt lys, der flot og sprudlende viser alle farver. Uanset om du har behov for lys til en afslappende aften i sofaen eller til at udføre krævende opgaver, så sikrer Nordlux Theros, at lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde dine behov.

Lampen er fremstillet i krom, hvilket giver den et moderne og stilfuldt udseende. Den passer derfor godt ind i et moderne og elegant indretning. Nordlux Theros loftlampen er ikke blot en lyskilde, men også en dekoration i sig selv.

Med dens dæmpbare funktion kan du nemt tilpasse atmosfæren i rummet alt efter behov og ønske. Hvis du ønsker en hyggelig og intim atmosfære, kan lampen dæmpes ned til et blødt og behageligt lys. Hvis du derimod har brug for mere lys til at udføre aktiviteter eller læse, kan lampen også skrues op til fuld styrke.

Dette produkt er det perfekte valg, hvis du ønsker en elegant loftlampe med høj lyskvalitet og dæmpbar funktion. Det vil forvandle ethvert rum til et behageligt og indbydende miljø.

Lyset
Kulør Varm Hvid, Neutral hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1650 lumens
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 17W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".