Nordlux Theros dæmpbar 3000K/4000K Loftlampe, Chrom

Nordlux Nordlux

11418-0

New product

Nordlux Theros dæmpbar 3000K/4000K Loftlampe, Chrom Udvid

Theros loftlampe er integreret med en 3-trins Moodmaker SceneSelect funktion, der betjenes ved brug af din normale kontakt på væggen. Derudover har Theros en nattebelysning, der retter lyset op mod loftet og en høj beskyttelsesgrad på IP44, hvilket gør lampen perfekt til brug på badeværelset.

Den integrerede 3-trins MoodmakerTM giver dig mulighed for at skabe naturlig belysning, R90, til enhver lejlighed ved at vælge mellem et koldt, varmt eller nattelys. Du kan skifte mellem disse funktioner ved brug af din kontakt på væggen.


Lyset
Kulør3000K / 4000K

Lysstyrke

1650 Lumen

RA

90

Dimensioner
FatningLed Modul (Inkl. 17W LED)

Højde

5 cm.

længde35 cm.
Bredde35 cm.
Dybde5 cm.
MaterialePlast og Alu
Effekt & spænding
Spænding230V

Forbrug

17W

Andet info

IP Grad

Note

IP44

Virker Ikke med ekstern lysdæmper

Flere detaljer

DKK 699,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Theros dæmpbare 3000K/4000K loftlampe i chrom er en kraftfuld og elegant løsning til at belyse dit rum. Med en effekt på 17W leverer denne loftlampe et imponerende lys uden at være energikrævende. Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, så du kan nyde det klare lys med det samme.

Med en lysstyrke på 1650 lumen spreder Theros loftlampen klart og behageligt lys over hele rummet. Denne ekstra høje lyskvalitet opnås ved en RA-værdi på 90-95, hvilket sikrer et levende og naturligt lys, der fremhæver alle farver flot og sprudlende. Uanset om du bruger lampen i dit hjem, kontor eller butik, vil du nyde godt af denne imponerende lyskvalitet selv i de mest krævende situationer.

En særlig bonus ved Nordlux Theros loftlampen er dens dæmpningsfunktion, der giver dig mulighed for at justere lysintensiteten efter behov. Dette gør den ideel til at skabe forskellige stemninger og tilpasse belysningen til forskellige aktiviteter.

Med sit elegante og moderne design i krom vil denne loftlampe passe perfekt til enhver indretning og tilføje et stilfuldt touch til dit rum. Den er ideel til både boliger, kontorer og kommercielle rum, hvor den vil tiltrække opmærksomhed og skabe en behagelig atmosfære.

Samlet set er Nordlux Theros dæmpbare 3000K/4000K loftlampe i chrom et imponerende og alsidigt lysprodukt. Med dens kraftfulde lys, høje kvalitet og dæmpningsfunktion er den det perfekte valg til alle typer belysningsbehov. Giv dit rum et smukt og funktionelt løft med denne fantastiske loftlampe.

Lyset
KulørVarm Hvid, Neutral hvid
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1650 lumens
RA>= 90
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug17W
Spænding230V
Andet info


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".