Nordlux Oja 29 loftlampe, 18W, IP20, 2700K, Non-dim

Nordlux Nordlux

11223-0

New product

Nordlux Oja 29 loftlampe, 18W, IP20, 2700K, Non-dim Udvid

Universelt anvendeligt, ultra-fladt loftlys med integreret LED og panelteknologi.

Denne ikke-dæmpbare loftlampe har en en meget lang levetid på 25.000 timer og et behageligt, varmt-hvidt lys på 2700 K.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 29,4 cm.
Højde 2,3 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 18 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 349,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Data om produktet:

Denne Nordlux Oja 29 loftlampe er et kraftfuldt og stilfuldt belysningsvalg til dit hjem. Med en effekt på 18W er denne loftlampe i stand til at give tilstrækkelig belysning til forskellige rum. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri.

Med sin lysstyrke på 1600 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer denne loftlampe en jævn fordeling af lyset. Uanset hvor den bliver monteret, vil du opleve en behagelig og effektiv belysning i hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at lyset fremviser alle farver naturligt og flot. Dette er ideelt til at skabe en behagelig atmosfære i dit hjem.

Med en IP20 klassifikation er denne loftlampe ikke modstandsdygtig over for vand. Det betyder, at den er velegnet til indendørs brug og skal holdes væk fra vandkilder som badeværelser og udendørsområder.

Alt i alt er Nordlux Oja 29 loftlampen den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Den høje effekt og lysstyrke sikrer tilstrækkelig belysning, mens den brede spredning af lyset sikrer en jævn fordeling. Med dens høje lyskvalitet kan du nyde en naturlig og ægte farvegengivelse, der vil forbedre enhver indretning. Det eneste, du skal gøre, er at tilslutte det til en 230V forsyning, og så er du klar til at nyde det!

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".