Nordlux Piso loftlampe, 22W, 1600lm, 2200-2700K, hvid

Nordlux Nordlux

11304-0

New product

Piso emmer af Nordisk minimalisme. Det stilrene design giver Piso et tidløst og moderne udtryk, hvortil den store lysflade bidrager til et smukt ensartet lys. Det stringente design er kombineret med indbygget dim-to-warm teknologi, der styres ved hjælp af lysdæmperen på væggen, hvilket gør det utrolig nemt at tilpasse lystemperaturen i rummet til hverdagens situationer.

Piso er en tidløs plafond, som med sit enkle udtryk passer flot ind i alle hjem. Denne plafond er ideel til rum, hvor du har brug for kraftigt lys uden at tage unødig plads, eksempelvis i entréen og gangen. Piso er fremstillet i hvidt mat metal og den matterede skærm giver et ensartet blændfrit lys.


Lyset
Kulør 2200-2700K

Lysstyrke

1600 Lumen

RA-værdi 80
Spredning 120 grader
Dimensioner
Længde 36,5 cm
Bredde 36,5 cm
Diameter 36,5 cm
Dybde 5,6 cm
Materiale Metal, Plast
Effekt & spænding

Spænding

230V

Energimærke

E (A-G)

Forbrug

22W

Andet info

IP Grad

IP20

Læs mere..

DKK 799,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 17-19 dage


Effektiv og stilfuld loftlampe til ethvert rum

Den Nordlux Piso loftlampe er et fantastisk valg til at oplyse ethvert rum i dit hjem med elegante og moderne linjer. Med sin effekt på 22W og tilslutning til 230V forsyning leverer den en pålidelig og kraftfuld lysoplevelse.

Denne loftlampe har en imponerende lysstyrke på 1600 lumens, hvilket gør den ideel til både praktisk belysning og atmosfærisk oplysning. Uanset om det er i stuen, køkkenet eller soveværelset, vil denne loftlampe sikre et behageligt og behageligt lys.

Det er vigtigt at bemærke, at Nordlux Piso loftlampen er designet med fokus på lyskvalitet. Med en høj RA værdi på 80-85, sikrer den et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og autentisk måde. Denne lyskvalitet er mere end tilstrækkelig til de fleste menneskers behov og vil sikre, at rummet ser imponerende og behageligt ud.

Dette produkt er også tilgængeligt i en stilfuld hvid farve, der passer perfekt ind i ethvert interiørdesign. Den rene hvide finish giver et tidløst udseende, der ser godt ud i enhver stil.

Med Nordlux Piso loftlampen får du ikke kun et kvalitetsprodukt, men også en dekorativ og elegant løsning til dit hjem. Så uanset om du har brug for ekstra belysning i stuen, et blændfrit lys til at arbejde eller et roligt og hyggeligt lys i soveværelset, så vil denne loftlampe opfylde dine behov.

Lyset
Lysstyrke 1600 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 22W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".