Nordlux Piso loftlampe, 22W, 1600lm, 2200-2700K, hvid

Nordlux Nordlux

11304-0

New product

Piso emmer af Nordisk minimalisme. Det stilrene design giver Piso et tidløst og moderne udtryk, hvortil den store lysflade bidrager til et smukt ensartet lys. Det stringente design er kombineret med indbygget dim-to-warm teknologi, der styres ved hjælp af lysdæmperen på væggen, hvilket gør det utrolig nemt at tilpasse lystemperaturen i rummet til hverdagens situationer.

Piso er en tidløs plafond, som med sit enkle udtryk passer flot ind i alle hjem. Denne plafond er ideel til rum, hvor du har brug for kraftigt lys uden at tage unødig plads, eksempelvis i entréen og gangen. Piso er fremstillet i hvidt mat metal og den matterede skærm giver et ensartet blændfrit lys.


Lyset
Kulør2200-2700K

Lysstyrke

1600 Lumen

RA-værdi80
Spredning120 grader
Dimensioner
Længde36,5 cm
Bredde36,5 cm
Diameter36,5 cm
Dybde5,6 cm
MaterialeMetal, Plast
Effekt & spænding

Spænding

230V

Energimærke

E (A-G)

Forbrug

22W

Andet info

IP Grad

IP20

Flere detaljer

DKK 799,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effekt og tilslutning

Produktet Nordlux Piso loftlampe er udstyret med en effekt på 22W og tilsluttes til en 230V forsyning. Dette gør det nemt at installere lampen i dit hjem uden behov for ekstra forberedelser.

Lysstyrke og lyskvalitet

Denne loftlampe har en lysstyrke på 1600 lumens, hvilket giver et klart og kraftfuldt lys i dit rum. Det er ideelt til forskellige aktiviteter såsom læsning, arbejde eller bare generel belysning.

Lyskvaliteten er også en vigtig faktor, når man vælger en lampe. Nordlux Piso loftlampen har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en naturlig belysning, der flot og ægte viser alle farver. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig og hyggelig atmosfære i dit hjem.

Design og farvetemperatur

Loftlampen har et stilfuldt og moderne design, der passer perfekt til en moderne indretning. Den er udført i hvidt og har en diskret udseende, der giver et elegant touch til ethvert rum.

Denne lampe har en farvetemperatur på 2200-2700K, hvilket betyder, at den udsender et varmt og hyggeligt lys. Dette er ideelt til at skabe en afslappet atmosfære i rummet.

Konklusion

Nordlux Piso loftlampen er et fremragende valg, når det kommer til belysning i dit hjem. Med dens effektive energiforbrug og høje lysstyrke er den både økonomisk og funktionel. Den høje lyskvalitet og farvetemperaturen sikrer en behagelig atmosfære og ægte farvevisning. Giv dit hjem et løft med denne stilfulde loftlampe.

Lyset
Lysstyrke1600 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug22W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Andet info
EnergimærkeE (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".