V-Tac Solcelle gadelampe LED
Inkl. fjernbetjening, IP65

V-Tac V-Tac

New product

Tilbud V-Tac Solcelle gadelampe LED - Inkl. fjernbetjening, IP65 v-tac Udvid

Denne gadelampe er det perfekte valg til udendørsbelysning. Med dens solcellepanel og fjernbetjening får du en praktisk og energibesparende løsning.

  • IP65 certificering: Vandtæt og vejrresistent, så den kan bruges i alle slags vejrforhold.
  • Lang batterilevetid: Op til 8-10 timers belysning på en fuld opladning, som kun tager 4-6 timer.
  • Praktisk fjernbetjening: Styr lamppen nemt og bekvemt fra afstand.
  • Nem installation: Medfølgende 1,5 meter ledning gør det nemt at placere lamppen hvor som helst.
  • Kraftfuldt solcellepanel: Med et 40W solcellepanel får du optimal opladning og effektiv udnyttelse af solenergi.
Mål på gadelampen: 530x200 mm

Flere detaljer

  • Neutral

DKK 2.004,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt beskrivelse:

V-Tac LED Solcelle gadelampen er en praktisk og miljøvenlig løsning til udendørs belysning. Med dens solcelleteknologi er den uafhængig af strømnettet og kan nemt installeres overalt uden behov for el-tilslutning.Lampen er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik. Med en lysstyrke på 2500 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset og giver optimal belysning af området. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der fremhæver alle farver flot og ægte. Uanset om det er til oplysning af en havegang, indkørsel eller en gårdsplads, vil denne gadelampe opfylde langt de flestes behov.Gadelampen er tilgængelig i en neutral hvid kulør (4000K). Denne neutral kulør skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø, da lyset ikke har blå eller gule toner, der kan forvrænge farverne på belyste emner. Resultatet er et naturligt og klart lys, der sikrer en optimal synlighed og komfort.Med dimensionerne på 200 x 530 mm passer lampen diskret ind i ethvert udendørs miljø. Takket være dens vandtætte egenskaber (IP65), kan den bruges udendørs uden at blive påvirket af vandstænk eller regn. Dens integrerede lyskilde gør installationen nem og enkel.Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt styre lampen og tilpasse lysets intensitet og tænd/sluk funktion. Dette gør det muligt at tilpasse belysningen efter behov.V-Tac LED Solcelle gadelampen er en pålidelig og effektiv løsning til udendørs belysning. Med dens solcelleteknologi og høje kvalitet sikrer den dig en pålidelig og miljøvenlig belysning i mange år fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Højde530 mm.
Bredde200 mm.
Effekt & spænding
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.