V-Tac Solcelle gadelampe LED
Inkl. fjernbetjening, IP65

V-Tac V-Tac

New product

Tilbud V-Tac Solcelle gadelampe LED - Inkl. fjernbetjening, IP65 v-tac Udvid

Skab lys i dine udendørsområder med V-Tac LED Solcelle gadelampen. Denne lampe er udstyret med et solcellepanel på 60W, der gør det muligt at oplyse området i op til 8-10 timer på blot 4-6 timers opladning. Med en IP65-klassificering er lampen også velegnet til udendørs brug og kan modstå forskellige vejrforhold. Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt styre og indstille lysets styrke efter behov. Denne gadelampe er ideel til at oplyse stier, haver og andre udendørs miljøer, og sikrer at du altid har lys, når du har brug for det.

  • Oplyser området i op til 8-10 timer på blot 4-6 timers opladning
  • IP65-klassificering sikrer holdbarhed i udendørs miljøer
  • Solcellepanel på 60W for effektiv opladning
  • Perfekt til stier, haver og andre udendørs områder
  • Fjernbetjening medfølger for nem styring af lysets styrke
Mål på gadelampen: 530x200 mm

Flere detaljer

  • Neutral

DKK 2.593,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og pålidelig udendørs belysning - V-Tac LED Solcelle gadelampe

Denne V-Tac LED Solcelle gadelampe er det perfekte valg til at oplyse udendørsområder som veje, stier, parker og haver. Med dens høje lysstyrke på 3000 lumens og en effekt på 60W kan den skabe et kraftigt og klart lys, der gør det sikkert og behageligt at færdes i området om natten.

Med en høj spredning på 120 grader sikrer gadelampen en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke områder. Dette gør den ideel til steder, hvor det er vigtigt at have god synlighed og sikkerhed, f.eks. langs veje eller i parkeringsområder. Lyskvaliteten er også i top med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Derfor er den perfekt til både privat brug i haver og offentlige områder, hvor det er vigtigt at skabe en behagelig og æstetisk belysning.

Den V-Tac LED Solcelle gadelampe er tilgængelig i en neutral hvid kulør (4000K), hvilket giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige. Dette er ideelt til områder, hvor præcision og klarhed er vigtigt, f.eks. på byggepladser eller i industrielle områder.

Gadelampens dimensioner er 200 x 530 mm, hvilket gør den kompakt og let at montere på stolper eller vægge. Den har en IP65-beskyttelse, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan bruges under alle vejrforhold uden at blive beskadiget. Den medfølgende fjernbetjening gør det nemt og bekvemt at tænde, slukke og justere lysstyrken efter behov.

Med en integreret lyskilde er lampen let at installere og kræver ingen ekstra pærer eller komponenter. Den er også energieffektiv og miljøvenlig med dens solcelle teknologi, der omdanner solens energi til elektricitet. Dette betyder, at den er fuldstændig uafhængig af elnettet og kan fungere autonomt, hvilket er ideelt til områder, der ikke har adgang til strøm eller hvor et lavt energiforbrug er ønsket.

Samlet set er V-Tac LED Solcelle gadelampen et pålideligt og effektivt valg til udendørs belysning. Med dens høje lysstyrke, jævne fordeling af lys, høje lyskvalitet og solcelle teknologi er den en ideel løsning til både private og kommercielle formål. Med dens holdbare konstruktion og vandtætte beskyttelse kan den klare selv de mest krævende vejrforhold og give langvarig belysning for at opretholde sikkerhed og synlighed udendørs.læs mere her.

Lyset
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke3000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Højde530 mm.
Bredde200 mm.
Effekt & spænding
Forbrug60W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.