V-Tac sort vægmonteret hotel spot 2W
RA80, 38°, IP20

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac sort vægmonteret hotel spot 2W - RA80, 38°, IP20 v-tac Udvid

Elegant LED væg monteret spot i sort hus.

150 lumens.

Spredning: 38 grader.

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • 38°
  • Sort

DKK 173,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac sort vægmonteret hotel spot 2W, RA80, 38°, IP20

Dette sort vægmonterede hotel spot fra V-Tac er et effektivt og stilfuldt lysvalg til ethvert hotelværelse eller hjem. Med en effekt på 2W og tilslutning til 230V forsyning, er dette spot både energibesparende og let at installere.

Med en lysstyrke på 150 lumens og en fokuseret lysstråle på 38 grader, kan dette spot levere en kontrolleret og præcis belysning. Dette gør det ideelt til brug som læselampe ved siden af sengen eller som spotlight til at fremhæve kunstværker eller dekorationer i et rum.

En vigtig faktor, når det kommer til lyskvalitet, er farvegengivelsen. Dette spot leverer en høj lyskvalitet med en RA (Farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85. Det betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om det er til professionelt brug eller til personligt brug, sikrer denne lyskvalitet et naturligt og behageligt lys, der opfylder de fleste behov.

V-Tac sort vægmonteret hotel spot fås i to forskellige kulører, varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid er perfekt til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære. Det varme lys giver en behagelig glød og bidrager til en hyggelig stemning på hotelværelset eller i hjemmet.

Neutral hvid er det perfekte valg til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør det ideelt til arbejdsområder, hvor det er vigtigt at belyse objekter eller dokumenter på en naturlig og præcis måde.

Dette spot har dimensionerne 145 x 150 x 60 mm og har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefales det ikke at bruge det i badeværelser eller andre områder, hvor det kan blive udsat for fugt eller vand.

Med en integreret lyskilde er installationen af dette spot enkel og problemfri. Det giver dig en praktisk og stilfuld belysningsløsning til ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke150 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde150 mm.
Bredde145 mm.
Dybde60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.