Bordlampe I sort/træ, E27
EGLO TOWNSHEND

Eglo Eglo

9848-0

New product

Bordlampe I sort/træ, E27  - EGLO TOWNSHEND Udvid

Bordlampe med 1 stk. E27 fatninger, som leveres i flot og rostikt træ look hvor ledningen er snoet om selve bjælken. 

Pendlen levers uden lyskilde. 


Læs mere..

DKK 379,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 13-15 dage


Produktbeskrivelse

Bordlampen i sort/træ fra EGLO TOWNSHEND er en stilfuld og funktionel lyskilde til dit hjem. Denne lampe bruger en E27 fatning og er designet til at tilsluttes til en 230V forsyning.

Med en effekt på 15W er denne lampe energieffektiv og miljøvenlig. Den har en lysstyrke på 1400 lumens, hvilket sikrer et klart og synligt lysområde. Med en spredning på 120 grader fordeler lyset sig jævnt og dækker et bredt område.

En vigtig faktor at overveje ved valg af lamper er lyskvaliteten. EGLO TOWNSHEND bordlampen har en høj lyskvalitet med en RA (Color Rendering Index) værdi på 80-85. Dette betyder, at lampen gengiver farverne naturligt og ægte, og sikrer en optimal visning af dine omgivelser.

Med sit elegante design i sort og træ passer denne bordlampe perfekt ind i enhver stilindretning. Den tilføjer et strejf af elegance og sofistikering til ethvert rum, mens den samtidig giver et behageligt og funktionelt lys.

EGLO TOWNSHEND bordlampen er ideel til både personlig brug og til brug i kontorer, stuer, soveværelser eller endda på arbejdspladsen. Den skaber et behageligt arbejdsmiljø og forbedrer atmosfæren i ethvert rum.

Samlet set er EGLO TOWNSHEND bordlampen en pålidelig og holdbar lyskilde med en lyskvalitet, der opfylder de fleste behov. Den kombinerer funktionalitet, æstetik og høj kvalitet og er en værdifuld tilføjelse til dit hjem eller arbejdsplads.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spænding 230V