Restsalg: V-Tac 4W LED downlight
Hul: 4,5x4,5 cm, Mål: 5,5x5,5 cm, UGR19, RA90, Samsung LED chip, 230V

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 4W LED downlight - Hul: 4,5x4,5 cm, Mål: 5,5x5,5 cm, UGR19, RA90, Samsung LED chip, 230V samsung Udvid

V-Tac 4W downlight til indbygning.

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 86,45

inkl. moms

DKK 133,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt beskrivelse:

Denne V-Tac 4W LED downlight er perfekt til indbygning, og har en hul størrelse på 4,5x4,5 cm og måler 5,5x5,5 cm i alt. Med en UGR19 rating og en farvegengivelsesindeks (RA) på 90, garanterer denne downlight en ekstraordinær lyskvalitet. Den er udstyret med en Samsung LED chip og kan køre på 230V strømtilførsel.

Med en lysstyrke på 320 lumens og en fokuseret lysstråle på 38 grader, giver denne downlight et kontrolleret og præcist lys. Dette sikrer, at lyset ikke spredes for meget og skaber en mere behagelig atmosfære.

Denne downlight er designet med en ekstra høj lyskvalitet, hvilket betyder, at den har en RA-værdi på 90-95. Dette betyder, at farverne vises i deres naturlige skønhed og levende nuancer. Uanset om det er i hjemmet eller i kommercielle omgivelser, vil dette lys være egnet selv i de mest krævende situationer. Derudover leveres downlighten med en 5 års producentgaranti, hvilket giver ekstra tryghed.

Denne downlight bruger Samsung LED chip af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og driftssikker levetid på op til 30.000 timer. Selv efter mange timers brug vil lysets styrke kun falde minimalt. Sammen med en pålidelig driver og effektiv køling, kan man forvente lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Dette produkt fås i to forskellige kulører - varm hvid (2700K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære, der er perfekt til hyggelige stunder. Neutral hvid kulør er ideel til arbejdsmiljøer, da lyset ikke har blå eller gule toner, hvilket betyder, at alle belyste objekter vil se naturlige ud.

Denne downlight har dimensionerne 55 x 55 x 47 mm, og hullet til indbygning skal være 45 mm. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Downlighten har også en integreret lyskilde, så der ikke er behov for at købe yderligere lyskilder.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Stue
(min 200 lux)
Køkken
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m26 stk.12 stk.17 stk.29 stk.
25 m215 stk.29 stk.43 stk.71 stk.
100 m247 stk.93 stk.139 stk.231 stk.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 320 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning Indbygning
Højde 55 mm.
Bredde 55 mm.
Dybde 47 mm.
Hulstørrelse 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.