V-Tac LED lyskæde med 10 stk. 0,5W RGB pærer
5 meter, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

3617-0

New product

Tilbud V-Tac LED lyskæde med 10 stk. 0,5W RGB pærer - 5 meter, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

5 meter stænktæt lyskæde med 10 stk. 0,5W, fordelt på rød, grøn, blå og gul.

Op til 3 lyskæder kan sættes i forlængelse til en samlet længde på 15 meter.

Tilslutningskablet er 3 meter langt.

Kan hænges under udhæng, ved terrasser, i udestuen eller på arbejdspladser m.m.

Læs mere..

Tilbuddet udløber snart:

DKK 252,00

inkl. moms

DKK 336,00 inkl. moms

-25%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac LED lyskæde med 10 stk. 0,5W RGB pærer, 5 meter, 230V, inkl. lyskilde

Denne V-Tac LED lyskæde er et fantastisk valg til at skabe en stemningsfuld atmosfære både indendørs og udendørs. Med dens længde på 5 meter og 10 stk. 0,5W RGB pærer får du et flot og imponerende lysdisplay, der kan tilføje et strejf af farve til ethvert rum eller udendørs område.

Data om produktet:

  • Effekt: 5W
  • Tilsluttes til: 230V forsyning
  • Lysstyrke: 300 lumens
  • Spredning: 270 grader
  • IP-klassificering: IP44 (Tåler fugtig luft og vandstænk på fronten)

Med en effekt på 5W er denne lyskæde energieffektiv og kan hjælpe dig med at spare på strømregningen. Den tilsluttes nemt og bekvemt til en 230V forsyning, hvilket gør den velegnet til brug både indendørs og udendørs.

Med en lysstyrke på 300 lumens får du en behagelig og tilstrækkelig belysning. Pærerne har også en bred spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer skygger og mørke områder.

Denne lyskæde har en IP44-klassificering, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til brug både indendørs og udendørs, da den kan modstå let regn eller fugtighed.

Med denne V-Tac LED lyskæde kan du lyse ethvert rum eller udendørs område op med farvestrålende lys. Brug den til fester, havefester, dekorationer eller blot for at skabe en hyggelig atmosfære i din stue eller på terrassen.

Denne 5 meter lange lyskæde inkluderer lyskilder, så du får alt hvad du behøver for at komme i gang med at skabe en fantastisk stemning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør RGB
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 300 lumens
Spredning 270 grader
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.