V-Tac 6W LED spot
RA 95, 230V, GU10

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6W LED spot - RA 95, 230V, GU10 v-tac Udvid

Giver et flot og behageligt lys med samme spredning som en traditionel GU10 pære.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 34,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt beskrivelse:

Dette 6W LED spot fra V-Tac er designet til at give dig den bedste belysning med høj kvalitet og lang levetid. Med en effektivitet der erstatter en 55W pære og en lysstyrke på hele 400 lumens, er dette spot perfekt til brug i hjemmet, på kontoret eller i andre rum hvor god belysning er vigtigt.

Spotlyset har en fokuseret lysstråle på 38 grader, som sikrer et kontrolleret og præcist lys. Med en RA værdi på 95-99, er lyskvaliteten helt i top og viser alle farver levende og naturligt. Dette er ideelt til selv de mest krævnede situationer, hvor farvegengivelsen er afgørende.

V-Tac har brugt LED af højeste kvalitet i dette spot, hvilket sikrer en lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. En professionel og driftssikker driver samt god køling sikrer en lang levetid for hele produktet, så du kan nyde belysningen i lang tid fremover.

Dette spot findes i en varm hvid kulør med en temperatur på 2700K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, som er perfekt til at skabe hygge og stemning i rummet.

Med dimensionerne 58 x Ø50 mm passer dette spot perfekt i de fleste lamper og armaturer. Det har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt over for vand, så det er bedst egnet til indendørs brug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 95
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 58 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale Termisk PVC
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Erstat 55W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.