LED spot
1W, 230V, GU10

LEDlife LEDlife

New product

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 35,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne LED spot med en effekt på 1W er en energieffektiv og miljøvenlig erstatning for traditionelle halogenpærer. Med en GU10 fatning, er den nem at montere og tilslutte til en 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 80 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer denne LED spot en jævn fordeling af lys i rummet. Den kraftige lysstyrke giver en behagelig belysning, og den brede spredning gør den ideel til både generel belysning og accentbelysning.

Ved at benytte LED af den højeste kvalitet, garanteres en lang og pålidelig driftstid på op til 30.000 timer, med et minimalt fald i lysstyrken. Sammen med en professionel og pålidelig driver samt effektiv køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Denne LED spot fås i en kold hvid (6500K) nuance. Kold hvidt lys skaber en moderne og energisk atmosfære med sit blålige skær. Mens denne kulør sjældent bruges i Skandinavien, er den populær til specielle formål såsom malerkabiner, akvarier og dekorationer, hvor det kolde lys kan fremhæve detaljer.

Med dimensioner på 54 x Ø50 mm, er denne LED spot kompakt og nem at placere i diverse armaturer og lamper. Den lille størrelse betyder at den kan passe i smalle armaturer og skabe en diskret belysning.

Denne LED spot er et ideelt valg for dig, der ønsker en energieffektiv, langtidsholdbar og kraftig belysningsløsning til dit hjem, kontor eller andre rum. Med sin høje kvalitet og moderne design, er denne LED spot et fremragende valg til at opgradere din belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kold hvid kulør 6500K
Lysstyrke 80 lumens
Spredning 120 grader
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 54 mm.
Diameter 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Erstat 10W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.