Restsalg: GU10
5W LED Spot, 500 Lumen, varm/neutral hvid

New product

Nedsat pris! Restsalg: GU10 - 5W LED Spot, 500 Lumen, varm/neutral hvid Udvid

Pæren leveres med en lysstyrke på 500 lumen, og en spredning på 110 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren er samtidigt G mærket med et forbrug på 5 watt. Kuløren på lyset er 2700K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. Fatningen er GU10 og RA værdien er >= 80

 


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 18,85

inkl. moms

DKK 29,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Egenskaber ved GU10, 5W LED Spot

Effekt: 5W

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 500 lumens

Spredning: 110 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Kulør på lyset

Vælg imellem 2 kulører:

  • Varm hvid: Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid: Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

GU10, 5W LED Spot er et energieffektivt og holdbart belysningsvalg. Med en effekt på kun 5W kan den spare energi sammenlignet med traditionelle pærer, samtidig med at den giver en lysstyrke på 500 lumens. Denne LED-spot er ideel til forskellige belysningsformål i hjemmet eller på kontoret.

En vigtig egenskab ved GU10, 5W LED Spot er dens brede spredning på 110 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer eventuelle mørke områder. Uanset om du bruger denne LED-spot til generel belysning eller som spotbelysning til bestemte områder, kan du forvente en optimal belysning i hele rummet.

En anden vigtig egenskab er lyskvaliteten med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du har brug for belysning til at læse, arbejde eller bare slappe af, vil denne LED-spot give dig et behageligt og klart lys. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

GU10, 5W LED Spot giver dig også mulighed for at vælge mellem to kulører: varm hvid og neutral hvid. Varm hvid er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære, mens neutral hvid er perfekt til arbejdsmiljøer, hvor præcision og naturlighed er vigtige faktorer. Uanset hvilken kulør du vælger, kan du være sikker på at få kvalitetsbelysning til dine behov.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 500 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)