LEDlife KAPPA3 LED pære
2W, kold hvid, dæmpbar, 12V/24V, G4

LEDlife LEDlife

3991-0

New product

G4 pære der passer til både 12V og 24V.

Samtidig kan den også virke med både AC og DC strøm på 12V.

På 24V må den kun forsynes med DC.

Kraftig dæmpbar G4 pære med COB LED.

Passer til G4 sokkel.


Læs mere..

DKK 50,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LEDlife KAPPA3 LED pære, 2W, kold hvid, dæmpbar, 12V/24V, G4

LEDlife KAPPA3 LED pære er en energieffektiv og miljøvenlig lyskilde, der er designet til at erstatte traditionelle G4 pærer med minimalt energiforbrug. Med en effekt på 2W og en G4 fatning er denne LED pære et ideelt valg til brug i lamper og armaturer, der kræver denne type pære.

En af fordelene ved LEDlife KAPPA3 LED pæren er dens brede spændingsområde. Den kan tilsluttes til en 12V-24V strømforsyning, hvilket gør den alsidig og fleksibel i brug. Dette gør det muligt at bruge den i forskellige indendørs og udendørs applikationer, såsom køkkener, badeværelser og havebelysning.

Med en lysstyrke på 260 lumens og en spredning på 360 grader garanterer LEDlife KAPPA3 LED pære en jævn og ensartet lysfordeling i rummet. Dette gør det muligt at belyse hele området uden mørke pletter eller skygger. Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at farverne vises naturligt og ægte.

En ekstra fordel ved denne LED pære er dens evne til at blive dæmpet. Det betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den rette stemning i dit hjem eller på arbejdspladsen. Dette er især nyttigt i rum, hvor forskellige lysniveauer ønskes, som fx stue eller soveværelse.

LEDlife KAPPA3 LED pære er fremstillet af LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og pålidelig driftstid på op til 50.000 timer. Denne pære oplever kun minimalt fald i lysstyrken over tid. Pæren er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket forlænger levetiden for produktet som helhed.

LEDlife KAPPA3 LED pære har følgende dimensioner: 16 x 48 mm. Dette gør den kompakt og nem at installere i forskellige armaturer og lamper.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 260 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G4
Højde 48 mm.
Bredde 16 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 12V-24V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.