Spectrum 15W LED spot
Hvid, 12V, G53, AR111

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 15W LED spot - Hvid, 12V, G53, AR111 Spectrum Udvid

Pæren leveres med en lysstyrke på 950 lumen, og en spredning på 45 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, med et forbrug på 15 watt. Kuløren på lyset er 3000K, se beskrivelse længere nede. Fatningen er G53 og RA værdien er >= 85


 

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 137,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette LED-spot på 15W er specielt designet til at blive brugt som erstatning for AR111 / G53-spotlights. Det fungerer ved at tilslutte det til en 230V strømforsyning. Med et imponerende output på 950 lumen producerer denne spot et kraftigt og fokuseret lys. Den har en bred strålevinkel på 45 grader, hvilket sikrer, at lyset er kontrolleret og kan rettes mod specifikke områder eller objekter.

Kulørtemperatur

LED-spot 15W AR111 / G53 fås i to forskellige kulører, nemlig varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Hver kulør har sine egne fordele og egner sig bedst til forskellige formål.

Varm hvid (3000K)

Den varme hvide kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære i ethvert rum. Med denne kulør skaber spotlyset en hyggelig stemning, der er ideel til afslapning eller tid brugt med venner og familie. Den varme nuance af lys giver en behagelig atmosfære og kan bidrage til at forbedre stemningen i ethvert rum.

Neutral hvid (4000K)

Den neutrale hvide kulør er perfekt til arbejdsmiljøer eller steder, hvor det er vigtigt at få vist farverne så naturligt som muligt. Lyset fra denne kulør har ingen blå eller gule toner, hvilket giver en jævn og klar belysning. Dette gør det ideelt til steder, hvor farvegenkendelse er afgørende, såsom læseværelser, kontorer eller butikker.

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke950 lumens
Spredning45 grader
Effekt & spænding
Forbrug15W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.