Spectrum 14W LED spot
12V, G53, AR111

Spectrum Spectrum

New product

Kraftig AR111 G53 LED pære.

Pæren skal tilsluttes til 12V.

Fokuseret lys på 40 grader - perfekt til udstillinger og lignende, hvor der skal fokuseres på hylder / varer.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 126,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

14W G53. Tilsluttes til 230V forsyning.

Lysstyrken på 970 lumens og det fokuserede lys på 45 grader sikrer et kontrolleret lys til enhver belysningsløsning. Med denne spot vil du have fuld kontrol over retningen og intensiteten af lyset.

Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de fleste behov.

Kulør på lyset

Vælg imellem 3 kulører:

  • Varm hvid (3000K): Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.
  • Kold hvid (6000K): Giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner: 111 x 69 mm.

Med Spectrum 14W LED spot, 12V, G53, AR111 får du en pålidelig og effektiv lyskilde med optimal lysstyrke. Uanset om du har behov for belysning i hjemmet, på kontoret eller i særlige rum, vil denne spot opfylde dine krav. Med dens fokuserede lys og høje lyskvalitet vil dine omgivelser blive flot og naturligt belyst. Vælg mellem tre forskellige kulører for at skabe den ønskede atmosfære. Dimensionerne på 111 x 69 mm gør det let at montere denne spot, uanset hvor den skal bruges.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 970 lumens
Spredning 45 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning G53
Bredde 111 mm.
Dybde 69 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 14W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.